Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και κοσμημάτων σημαντικής αξίας από διαμέρισμα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, με την ταυτόχρονη ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη.

Πρόκειται για 35χρονο Γεωργιανό, ο οποίος εντοπίστηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πρωινές ώρες χθες (29/4), σε περιοχή του Νομού Αττικής, οπότε και συνελήφθη δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος της Ε.Π.Θ..

Η καταγγελία έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία, τον Νοέμβριο του 2022, παραβιάστηκε παράθυρο διαμερίσματος 33χρονης ημεδαπής, ερευνήθηκε ο χώρος και από το εσωτερικό αφαιρέθηκαν (300.000) ευρώ, κοσμήματα χρηματικής αξίας περίπου (100.000) ευρώ και τρείς (3) ηλεκτρονικές συσκευές (tablet).

Παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, έγινε έρευνα στο διαμέρισμα που διέμενε ο 35χρονος άντρας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πλήθος κλειδιών θυρών διαφορετικών εταιρειών
  • Μηχάνημα κοπής-διαμόρφωσης κλειδιών
  • Αντικείμενα που διευκολύνουν τη διάρρηξη οικιών με αντικλείδι και
  • Κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε στο πλαίσιο της εγκληματικής του δράσης.

Επιπρόσθετα, βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, για την οποία σχηματίστηκε αυτοτελής δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα