Ο Θέμης Αδαμαντίδης σχολίασε τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό, σε αποκλειστική συνέντευξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα, λόγω της καταγγελίας, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα Κίρκη και απεικονίζουν τα σημάδια βίας επάνω της, είναι από προηγούμενη σχέση της.

«Τα δίνω όλα σε μία σχέση με γυναίκα, έτσι είμαι. Θέλω η γυναίκα να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά, για να ασχολούμαι εγώ με τα υπόλοιπα.

Δεν είχαμε κάποια σοβαρή σχέση με τη Βαρβάρα. Ήταν μία ελεύθερη σχέση και από τη δική της πλευρά και από εμένα. Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει. Αν είχε γίνει αυτό, θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα μου είχε ξανακάνει μήνυση.

Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου», σχολίασε αρχικά.

«Η έρευνα στο αυτοκίνητό μου δεν αφορούσε την κατηγορία και τη μήνυση. Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται η Βαρβάρα, θα φανεί στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ας έρθει στο δικαστήριο.

Για το ενδεχόμενο να είμαι στο επίμαχο βίντεο του ξυλοδαρμού, θα φανεί και αυτό στη δίκη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα Κίρκη στο κινητό της και φαίνεται να έχει υποστεί βία, ο Θέμης Αδαμαντίδης επεσήμανε ότι «οι φωτογραφίες που έχει με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφό της.

Δεν ήθελα καν να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου και αν βρισκόμασταν, αντάλλασσε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μία συνεχόμενη προσβολή για εμένα όλο αυτό και δεν ήθελα να είμαστε μαζί».

Ο τραγουδιστής τόνισε στη συνέχεια, πως ποτέ δεν υπήρξε χειριστικός στη σχέση τους, ενώ υποστηρίζει πως η πρώην σύντροφός του, ήταν εκείνη που «έμπλεκε με δουλειές που δεν την αφορούσαν».

«Χειριστικός εγώ; Η Βαρβάρα έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά πρέπει να δώσω στο παιδί μου. Η συμπεριφορά της ήταν υπερβολική, δεν το μπορούσα.

Είχα εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μου ότι δεν θέλω να είμαστε πια μαζί. Δε μπορούσα να το καταφέρω. Η κυρία Στεφάνοβα έχει πει κάποια πράγματα στα νεύρα της και πρόκειται να τα διαψεύσει», τόνισε ο τραγουδιστής, αναφορικά με τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου και μητέρα των παιδιών του, που υποστήριξε ότι ήταν βίαιος και με την ίδια.