Ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται για κακοποίηση. Οι πρώην σύντροφοι του, Αναστασία Στεφάνοβα και Βαρβάρα Κίρκη, ξεσπούν και περιγράφουν πώς είναι η σχέση του μαζί τους.

Η Αναστασία Στεφάνοβα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο αν έχει υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από τον τραγουδιστή.

Αναστασία Στεφάνοβα: «Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος»

«Μάλιστα (σ.σ. έχω υποστεί κακοποίηση). Δυστυχώς έχουν συμβεί και θέλω να πω την αλήθεια. Εγώ έζησα 15 χρόνια με τον Θέμη και κάναμε και δύο παιδιά και έφυγα πέρυσι, αθόρυβα χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα γιατί συνέβησαν και σε εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, δεν είναι αυτός που είναι έξω… Με χτύπαγε, σήκωνε χέρι», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια τόνισε πως έχει καλέσει και την αστυνομία αλλά έχει κάνει και μήνυση, στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας. «Πάνω σε έναν τσακωμό με χτύπησε κι εγώ προχώρησα σε μήνυση. Μετά από αυτό το περιστατικό, ξαναέγινε και άλλες φορές».

Όπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, είχε καλέσει την αστυνομία 7 φορές ενώ είπε ότι τη χτυπούσε και μπροστά στα παιδιά τους. 

Όσον αφορά το περιστατικό βίας με τη Βαρβάρα Κίρκη, η Αναστασία Στεφάνοβα, είπε πως το ξέρει γιατί την πήρε η ίδια και της το είπε και τη ρώτησε αν έκανε τα ίδια πράγματα και σε εκείνη.

Βαρβάρα Κίρκη: «Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη, τον αγαπάω»

Επίσης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε η Βαρβάρα Κίρκη η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό. Μάλιστα, όσο μιλούσε, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς στο τηλέφωνο.

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε αρχικά η Βαρβάρα Κίρκη.

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο».