Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου. Απούσα από το δικαστήριο ήταν η φερόμενη ως παθούσα.

Το αίτημα αναβολής υπεβλήθη απο την πλευρά της πολιτικής αγωγής, προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστικη εξέταση. Η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη αντιτάχθηκε στο αίτημα αναβολής, ενώ ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίστηκε ότι στο βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό, δεν φαίνονται τα πρόσωπα που “πρωταγωνιστούν”.

«Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» φώναξε αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και πρώην σύντροφοι του και τα παιδιά του για να τον στηρίξουν.

Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η πλευρά του τραγουδιστή ήθελε να γίνει η δίκη. «Ο εντολέας μου έχει κατασυκοφαντηθεί και ήθελε ο διακαώς να τελειώνει σήμερα η υπόθεση αυτή. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες της παθούσας από άλλη ιστορία. Υπάρχει φωτογραφία με χτυπημένο μάτι, για την οποία γνωρίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό που της προκάλεσε γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας τον οποίο δεν θέλουμε να κατονομάσουμε».

Υπέρ του αιτήματος αναβολής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική έκθεση τάχθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι πρόκειται για βασικό έγγραφο της αποδεικτικής διαδικασίας. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και ανέβαλλε την υπόθεση.