Τη σύλληψη του δημοφιλούς τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ότι ο τραγουδιστής έχει απασχολήσει την αστυνομία αρκετές φορές και πως ελπίζει να αποδειχθεί ότι δεν χτύπησε τελικά γυναίκα.

«Έχει ξανααπασχολήσει πολλές φορές. Σαν τραγουδιστής είναι από τους ιδιαίτερα αγαπητούς, εγώ τον αγαπώ και έχω πάει πολλές φορές σε καταστήματα στα οποία εργάζεται να τον δω. Καλό θα είναι μερικές φορές όταν έχουμε ένα τέτοιο δημόσιο προφίλ, να αποφεύγουμε άλλα πράγματα», είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Μπαλάσκας: «Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Θέμης Αδαμαντίδης γιατί του βάλαμε χειροπέδες»

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Μπαλάσκα, ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει «ψιλονευριάσει» με την αστυνομία επειδή κάνει τη δουλειά της.

«Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Αδαμαντίδης, γιατί του βάλαμε χειροπέδες… Ας του πούμε τώρα από τηλεοράσεως του Θέμη: Θέμη, δουλειά μας είναι, μην νευριάζεις μαζί μας. Μην νευριάζεις και με τα παιδιά που σε πήγαν στο δικαστήριο τώρα, άσε το», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το ξέσπασμα της πρώην συζύγου του Θέμη Αδαμαντίδη

Πάντως, για την προβληματική της σχέση με τον Θέμη Αδαμαντίδη, μίλησε στην τηλεόραση του Mega και η πρώην σύζυγός του τραγουδιστή και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει βιώσει βίαια περιστατικά μαζί του, απάντησε: «Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας».

Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει.

Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια, όπως λέει, ήταν λόγω του κορωνοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δύο παιδιά και δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για εκείνα, καθώς δεν στέλνει χρήματα.

«Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» λέει η ίδια.