Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη κατέθεσε στους αστυνομικούς σχετικά με τον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε ότι υπέστη από τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα και φέρνει στο φως το Πρώτο Θέμα, τα περιστατικά βίας μεταξύ τους δεν ήταν σπάνια.

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο παιχνίδι ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και περίμενα», αναφέρει στην κατάθεσή της η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, σύμφωνα με το protothema.

Στη συνέχει η γυναίκα υποστηρίζει ότι εκείνος βγήκε από το κατάστημα με τα τυχερά παιχνίδια αγριεμένος όταν την είδε να μιλά στο κινητό μέσω messenger.

«Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “καρ@@@, πουτ@@@, ξεκ@@@, γαμ@@@ με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”. Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές όπως είπε», πρόσθεσε.

Η γυναίκα στην κατάθεσή της επισήμανε ότι ο τραγουδιστής της φέρεται άσχημα συνέχεια λέγοντας πως «ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπο μου» ενώ σύμφωνα με την ίδια της έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος της.

«Με σπρώχνει συνέχεια με βία, χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στη μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα κάθε δεύτερη μέρα» λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

Αναφέρει δε και συγκεκριμένο περιστατικό όπου της πέταξε έναν αναπτήρα μέσα στο στόμα της όταν ήταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, μπροστά σε συνεργάτες του.

«Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ@@@, πουτ@@@» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο» είπε η γυναίκα.

Πρόσθεσε δε ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα την καταγράφει για να ακούει με ποιους μιλάει. «Μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι μου για να μάθεις ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια και όταν του έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα πολλές φορές, άκουγε της μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα όταν εγώ κοιμόμουν».

Η γυναίκα κατέθεσε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε ανάλογη συμπεριφορά και σε προηγούμενες συντρόφους του, επικαλούμενη άλλη μήνυση που είχε κατατεθεί εναντίον του στο παρελθόν.

«Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία παρά μόνο ότι έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα, ότι ζουν πλέον στη Βουλγαρία και ότι το κινητό της τηλέφωνο είναι το (σ.σ αναφέρεται στον τηλεφωνικό αριθμό). Θέλω να σημειωθεί ότι ο ανωτέρω είναι εθισμένος στο τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και κάνει καταχρήσεις κάθε μέρα» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε και αυτός με μήνυση μέσω του συνηγόρου του κ. Αλέξη Κούγια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη χθες, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του σύντροφός του, για ξυλοδαρμό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, αναφέρει ότι πρόκειται για πρώην σύντροφο, που είχε «σκοπό να τον εκβιάσει».

Θέμης Αδαμαντίδης: Η εντυπωσιακή γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του

Το τελευταίο διάστημα ο αγαπημένος τραγουδιστής συνοδεύεται πολύ συχνά στις νυχτερινές του εξόδους από μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα.

Όπως πρόσφατα, που πέρασαν μαζί την είσοδο γνωστού ξενυχτάδικου στο Μπουρνάζι, όπου τους υποδέχτηκε με χαρά ο ιδιοκτήτης, βάζοντάς τους να καθίσουν κοντά στο stage. Φυσικά, ο τραγουδιστής του μαγαζιού έδωσε το μικρόφωνο στον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος ερμήνευσε μοναδικά γνωστές επιτυχίες του με πρώτο και καλύτερο το κομμάτι «Στην καρδιά», που είναι και το αγαπημένο της Βαρβάρας.

Η ίδια,  φαίνεται να είναι φύλακας άγγελός του και δεν είναι άλλη από τη Βαρβάρα Κίρκη, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τα μάτια των ανδρών αλλά ούτε του φωτογραφικού φακού. Η Βαρβάρα προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ και η εμφάνισή της είναι πολύ εντυπωσιακή.

Για λίγο καιρό το μακρινό 2013 είχε μία σύντομη σχέση με τον Παντελή Παντελίδη ενώ λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε στο πλευρό του τότε βουλευτή και νυν καταδικασμένου ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη

Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη ο τραγουδιστής για ξυλοδαρμό σε βάρος της συντρόφου του