Αντικείμενα και έπιπλα από τα σκηνικά, καθώς και κοστούμια -συμπεριλαμβανομένου ενός αντιγράφου του λεγόμενου φορέματος «εκδίκησης» της πριγκίπισσας Νταϊάνα- από την τηλεοπτική σειρά «The Crown» (Το Στέμμα) πρόκειται να πωληθούν σε δημοπρασία.

Το αντίγραφο της πρόσοψης και της εξώπορτας της κατοικίας του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, (Ντάουνινγκ Στριτ 10) πωλείται στη δημοπρασία του οίκου Bonhams με εκτιμώμενη τιμή 20.000-30.000 αγγλικών λιρών.

Μαζί του πωλείται και το ομοίωμα της διάσημης πύλης από σφυρήλατο σίδερο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, η τιμή πώλησης του οποίου αναμένεται να διαμορφωθεί σε 6.000 – 8.000 αγγλικές λίρες.

Η δημοπρασία του οίκου Bonhams είναι προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου 2024 στο Λονδίνο, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί και online δημοπρασία από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 8 Φεβρουαρίου 2024.

Η δημοπρασία θα συμβεί λίγο μετά την ολοκλήρωση της δημοφιλούς σειράς, καθώς το πρώτο μέρος της έκτης και τελευταίας σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου στο Netflix, και το δεύτερο μέρος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: