Αγωνιώδης, μυστήριος, αμφίσημος και πιο σκοτεινός από ποτέ είναι ο νέος Batmanμε πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, που μετά από διαδοχικές αναβολές εξαιτίας του κορονοϊού, επιστρέφει στη Μεγάλη Οθόνη, στις 4 Μαρτίου 2022.

14 μήνες μετά από την πρεμιέρα του πρώτου τρέιλερ, επιτέλους έχουμε νέες σκηνές από το «The Batman» του Ματ Ριβς, με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη. Το νέο τρέιλερ έκανε την πρεμιέρα του λίγο πριν στο DC FanDome, το ετήσιο event της DC για τους φανς στο οποίο παρουσιάζει τρέιλερ και νέα γύρω από το σύμπαν των κόμικς της.

Μια μικρή γεύση μας είχε δώσει ο Ματ Ριβς στον δικό του λογαριασμό βάζοντας μια φωτογραφία με τον Batman να κοιτάζει το Γκόθαμ Σίτι από ψηλά γράφοντας «καλημέρα από την Γκόθαμ Σίτι. Ανυπομονώ να σας δείξω περισσότερα στο #DCFanDome αυτό το Σάββατο…»

Η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας, και μαζί με τον Πάτινσον πρωταγωνιστούν και οι Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Catwoman, Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, Πολ Ντέινο στον ρόλο του Riddler, Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Πιγκουίνου, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Αντι Σέρκις.

Απολαύστε το νέο τρέιλερ παρακάτω:

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Guardian, πρόκειται για τον πιο σκοτεινό, ψυχρό και βίαιο Batman της ιστορίας του ήρωα της DC Comics .

Μάλιστα, στην αρχή του σχεδόν τριών λεπτών τρέϊλερ ακούγεται η φωνή του Πάτινσον να λέει : “Ο φόβος είναι ένα εργαλείο. Όταν το φως ανάψει στον ουρανό, δεν είναι απλώς ένα μήνυμα, είναι προειδοποίηση και απειλή”.

Στο πλευρό του Batman, σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς, η σαγηνευτική Ζόε Κράβιτζ ως Catwoman. Στον αντίποδα, o αγνώριστος Κόλιν Φάρελ υποδύεται τον Pinguin.

Ο Riddler του Paul Dano είναι σαφώς ο κύριος ανταγωνιστής του Batman στην ταινία, ως ένας κατά συρροή δολοφόνος που αφήνει αινιγματικές ενδείξεις.

Υπομονή λοιπόν έως τις 4 Μαρτίου 2022, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης επιστροφής του Batman.