Την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση ως επίσημο ζευγάρι έκαναν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η εκλεκτή της καρδιάς του Νικόλ Τσομπανίδου. Το ζευγάρι έκατσε αγκαλιασμένο στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι της αγάπης.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Παναγιώτης ο οποίος είπε πως αυτό που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στη Νικόλ είναι η αθωότητά της, η ψυχή της, το χαμόγελό της και η γλυκύτητά της. «Είχε βρει τον τρόπο να με κερδίζει ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Η Νικολέττα με κέρδισε από την αρχή. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Είχαμε από το ξεκίνημα χημεία», είπε χαρακτηριστικά ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης.

Στην ερώτηση αν είχε αισθήματα και για τις άλλες κοπέλες ο Παναγιώτης είπε πως είναι φυσικό να δένεσαι με τους ανθρώπους όταν είσαι κλεισμένος για τόσο καιρό μέσα σε ένα σπίτι. Παραδέχτηκε επίσης ότι υπήρχαν στιγμές που ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Όμως πάντα φερόταν με σεβασμό σε όλα τα κορίτσια που διεκδίκησαν μια θέση στην καρδιά του.

Στην ερώτηση τι έκανε τη Νικόλ να λάβει μέρος στο παιχνίδι είπε: «Ήθελα να κάνω κάτι για μένα. Σκεφτόμουνα ότι μπορεί να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Όταν τον πρωτοείδα σάστισα. Μετά το πρώτο ραντεβού ένιωθα πράγματα για εκείνον».

Η Νικόλ αναφέρθηκε και στις στιγμές που την νευρίασε ο Παναγιώτης και μάλιστα αποκάλυψε πως έφτασε και μέχρι στο σημείο να αποχωρήσει.

Και ο Παναγιώτης απάντησε γιατί έγινε ο περιζήτητος εργένης: «Είδα το Bachelor στο εξωτερικό και μου άρεσε πολύ. Η γυναίκα είναι το πιο όμορφο πλάσμα στον πλανήτη».