Ο Θάνος Τζάνης μίλησε για τη Ναταλία Γερμανού, για τις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα σχετικά με την ομοφυλοφιλία και είπε την άποψή του σχετικά με την οικογένεια και τη θέση της γυναίκας σε αυτή.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, ανέφερε: «Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα όμως, θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου».

Στη συνέχεια για την πρώην σύντροφό του ανέφερε: «Τα χαιρετίσματά μου στη Ναταλία Γερμανού, αγάπη, της στέλνω την αγάπη μου. Εγώ δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνούν μαζί μου. Εγώ έχω τις δικές μου απόψεις, τις δικές μου πεποιθήσεις και από εκεί και πέρα αν ένας άνθρωπος έχει διαφορετική άποψη από εμένα, το σέβομαι. Εγώ έχω αυτές τις απόψεις και δεν πρόκειται να αλλάξω. Δεν έχω κάτι να εξηγήσω, εγώ ό,τι είπα το είπα καλοπροαίρετα».

Για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είπε πως δεν θα τον ήξερε κανείς αν δεν ήταν η σχέση του με τη γνωστή παρουσιάστρια, ο Θάνος Τζάνης απάντησε: «Και η Κατερίνα το είπε αυτό; Μα τι γίνεται; Τα έχουν βάλει όλοι μαζί μου; Και στην Κατερίνα και σε όλες τις εκπομπές στέλνω την αγάπη μου».

Επίσης, ο Θάνος Τζάνης αποκάλυψε για τις προσωπικές του αξίες και την εικόνα που έχει για τη μορφή της οικογένειας: «Κατά τη δική μου άποψη ένα παιδάκι για να μεγαλώσει θέλει τη μαμά του και τον μπαμπά του. Ίσως επειδή έτσι το έχω μάθει, επειδή έτσι το ξέρω. Τότε μέχρι τώρα που υπήρχε μπαμπάς και μαμά, δηλαδή; Αν και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα ξεκινούν από πολύ νωρίς μες το σπίτι. Πιστεύω ότι το παιδί αν από μικρό το συμβουλεύσει και το έχεις κοντά σου, θα μεγαλώσει με τον τρόπο που εσύ θα του δώσεις την κατεύθυνση τη δική σου. Είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός. Έχω μεγαλώσει με τις αρχές της εκκλησίας, της πατρίδας και της οικογένειας».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ναι, θα ήθελα να δω τον γιο μου να πάει στην εκκλησία γαμπρός, να παντρευτεί, να κάνει ένα παιδάκι. Είμαι ένας άντρας παραδοσιακός. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού, ευτυχώς έχω μια υπέροχη σύζυγο που κρατάει το σπίτι. Μου αρέσει πολύ η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει και εγώ να τα βρίσκω έτοιμα».

Έλενα Ασημακοπούλου: Δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά στη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: Δεν σου πηγαίνει καθόλου αυτό το κραγιόν, γίνεται φτηνό

Διαβάστε ακόμη: