Viral έγινε μέσα σε λίγες ώρες ένα βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Άννα Βίσση, στο οποίο η αγαπημένη τραγουδίστρια καταγράφεται παρέα με τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια.

Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Καρβέλας διατηρεί άψογες σχέσεις και με τις δύο πρώην συζύγους του, με τους τρεις τους να περνούν συχνά χρόνο παρέα.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και το εν λόγω βίντεο που ανήρτησε η τραγουδίστρια, όπου Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια καταγράφονται να διασκεδάζουν παρέα με κέφι και διάθεση για «πειράγματα».

Στο σχετικό κλιπ, αρχικά εμφανίζονται η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας να συζητούν, ώσπου η Άννα Βίσση «εισβάλλει» ανάμεσά τους και λέει απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια «ο πρώην μας Αννίτα, ο πρώην μας», με τους τρεις τους να ξεσπούν σε γέλια.

@annavissiofficial Next please 🤘 #annita ♬ original sound – annavissiofficial

Στο βίντεο καταγράφεται και ο Μπάμπης Στόκας, με την Άννα Βίσση να ρωτά με χιούμορ «αυτός ποιος είναι;» και την Αννίτα Πάνια να της απαντά «ο επόμενος», κάνοντας αναφορά και στη νέα της εκπομπή «Next Please».

Άννα Βίσση: «Πάρτι» στα σχόλια του βίντεο με την Πάνια και τον Καρβέλα

Το βίντεο που «ανέβασε» η Άννα Βίσση έγινε viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ώρες σχεδόν 50.000 προβολές, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να σχολιάζουν τις καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι πρώην σύντροφοι, αλλά και την… κόμη τους.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν την ομοιότητα στο look των τριών πρωταγωνιστών του βίντεο, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι μοιάζουν με «τρίδυμα», και ότι «βάζουν το ίδιο νούμερο βαφή».

Διαβάστε ακόμη: