Με μια ανάρτηση απάντησε, ο Θανάσης Αλευράς και ένα σύντομο μήνυμα για την εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στη Eurovision 2024.

Ο ηθοποιός, που μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα αποδοκιμάστηκαν για την παρουσίαση του διαγωνισμού, δημοσίευσε στο Instagram ένα έκθεμα με ένα μεγάλο κεφάλι που κοιτάζει προς τον ουρανό και είναι συντριβάνι, το οποίο βρίσκεται σε συνοικεία του Μάλμε.

Στη λεζάντα ο Θανάσης Αλευράς, έγραψε: «Μάλμε. Σε ευχαριστώ για αυτή την μοναδική εμπειρία. Κανείς δεν μπορεί να το λερώσει», αναφερόμενος πιθανότατα, τόσο στα αρνητικά σχόλια που έλαβε, όσο και για τα απρόοπτα που προέκυψαν ως μαζική διαμαρτυρία για τη συμμετοχή του Ισραήλ.

Κάποια από τα λάθη τψν σχολιαστών ήταν, το ότι δεν γνώριζαν ποια είναι η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, «το νησί Σαν Μαρίνο» και η θέση που εμφανίζεται η Ελλάδα.

Ο Ζερόμ Καλούτα απάντησε σε όσους θεώρησαν ότι «σπαταλήθηκε κρατικό χρήμα για εκείνους» με ένα story στο Instagram. Αναλυτικότερα, αναδημοσίευσε την ανάρτηση μιας συνεργάτιδάς του, που έγραφε: «Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!».

kalouta7

Σολωμού: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια σε Αλευρά και Καλούτα

Ζερόμ Καλούτα: Ξεκαθαρίζει ότι δεν πληρώθηκαν με τον Θανάση Αλευρά για τη Eurovision

Διαβάστε ακόμη: