Αν μπαίνεις στο Radar, ξέρεις… Όχι, δεν είναι λογοπαίγνιο, ούτε απλό σλόγκαν, αλλά η απτή πραγματικότητα που απορρέει από μια ακόμη ιστορική αποκάλυψη που ΜΟΝΟ και ΠΡΩΤΟ το Radar έκανε, ενημερώνοντας ως όφειλε τον κόσμο της αγοράς και των επιχειρήσεων!

Όπως ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τις μεγάλες και εμβληματικές συμφωνίες, εξαγορές και συγχωνεύσεις που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία τετραετία, από τότε δηλαδή που το Radar «βγήκε στον αέρα» τον Νοέμβριο του 2020 ανατρέποντας τα δεδομένα στον χώρο και επιφέροντας ανατροπές και ανακατατάξεις, έτσι και το deal της Τέρνα Ενεργειακής ΕΜΕΙΣ το αποκαλύψαμε σε όλο του το εύρος, από την αρχή έως το τέλος!

Εμείς φέραμε στο φως ΚΑΙ την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την Macquarie ΚΑΙ τις επόμενες συζητήσεις με την First Sentier που μπήκε στο παιχνίδι, αλλά ΚΑΙ την επιστροφή την Αυστραλών της Macquarie (από κοινού με την First), για τους δικούς τους υπόπτους λόγους που τους αποκαλύψαμε και είχαν να κάνουν με την Enel Hellas και την απόκτηση πλήρους εικόνας του ενεργειακού χάρτη της αγοράς!

ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ και ΜΟΝΟΙ αποκωδικοποιήσαμε το ενδιαφέρον των Αράβων, όταν όλη η πιάτσα μιλούσε για ναυάγιο στην πώληση της Τέρνα Ενεργειακής, ΕΜΕΙΣ αποκαλύψαμε το τίμημα, ΕΜΕΙΣ την τελική συμφωνία, ΕΜΕΙΣ ότι η πρόταση της Masdar αφορά το 100% των μετοχών και όχι μόνο ορισμένων εκ των βασικών μετοχών!

Όποιος διαβάζει Radar, δηλαδή οι 150.000 μοναδικοί αναγνώστες που καθημερινά μπαίνουν στο σάιτ, ήξεραν από πρώτο χέρι, με ασφάλεια και σαφήνεια, χωρίς αμφιβολία και χωρίς δεύτερες σκέψεις, όλη την πραγματικότητα, όλες τις εξελίξεις από την αρχή έως το τέλος!

Και η πραγματικότητα όπως μετά από τόσα χρόνια αποκαλύπτεται στην χρηματιστηριακή, τραπεζική και οικονομική πιάτσα συμπυκνώνεται στο ότι «Αφού το έγραψε το Radar, έτσι είναι»!

Η επιβεβαίωση μιας ακόμη ιστορικής επιχειρηματικής συμφωνίας, όπως αυτή της Τέρνα Ενεργειακής που αλλάζει τον χάρτη και προσδίδει νέο ενδιαφέρον και δυναμική στο ΧΑ, έρχεται να «σφραγίσει» και να «κατοχυρώσει» και τυπικά στη συνείδηση του μέσου αναγνώστη το Radar ως το σάιτ των μεγάλων αποκαλύψεων, το ειδησεογραφικό πρακτορείο από το οποίο μαθαίνεις από πρώτο χέρι, όλα όσα συμβαίνουν σε προσκήνιο και παρασκήνιο, πίσω από κλειστές πόρτες και τραβηγμένες κουρτίνες!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 2.000.000 αναγνώστες που σε μηνιαία βάση «μπαίνουν« στο Radar, για την απεριόριστη εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε έτσι όπως από την πρώτη στιγμή ξεκινήσαμε!

Έγκυρα, αδέσμευτα, επιθετικά, ανατρεπτικά, αποκαλυπτικά, χωρίς στρογγυλέματα, συμβιβασμούς και εκπτώσεις!

Μέχρι το τέλος… Απέναντι στην διαπλοκή και τα εξωθεσμικά συμφέροντα, δίπλα πάντα στο μικροεπενδυτή του Χρηματιστηρίου και τη βάση της κοινωνίας…

Διαβάστε ακόμη