Πρόωρο τέλος της σειράς του Open «Έρωτας Φυγάς» και μάλιστα με άκομψο τρόπο, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, Fay’s Time η Άννα Ανδριανού.

H ηθοποιός ανέφερε: «Ενημερώθηκα για το τέλος της σειράς από ένα μέιλ της παραγωγής, νιώθω ένα μικρό πένθος. Ο κόσμος αγάπησε τόσο πολύ αυτή τη δουλειά, αλλά κι εμείς την αγαπήσαμε πολύ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, με εξαιρετικούς συναδέλφους και κέρδισα πάρα πολλά πράγματα.»

Και πρόσθεσε η Άννα Ανδριανού: «Το γεγονός ότι τελειώνει νωρίτερα είναι λυπηρό, είναι δυσάρεστο. Δεν θα πάψουμε μέχρι τέλους εμείς να την πιστεύουμε και να την υπηρετούμε με όλη μας τη δύναμη και την αγάπη».

Λίγη ώρα νωρίτερα στην εκπομπή Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει πως θα υπάρχει πρόωρο τέλος του σίριαλ και το τηλεοπτικό κοινό δεν θα δει ολοκληρώνεται η σειρά, αφού το κανάλι δεν ανανεώνει, δεν προχωράει σε νέα επεισόδια λόγω ελλείψης χρημάτων.

Και όπως τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου, οι συντελεστές της σειράς ενημερωθήκαν χθες πως σταματάνε με ένα mail, το οποίο εξηγεί την κατάσταση.

Η παραγωγή πληρώνει κανονικά τους ηθοποιούς, όμως το Open οφείλει τεράστια ποσά στην εταιρεία παραγωγής.

Διαβάστε ακόμη: