Η Κάτια Ταρανμπάνκο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για την παράσταση που θα συμμετέχει στο Μέγαρο Μουσικής, για τα αρνητικά σχόλια, αλλά και για τη νέα σχέση πρώην συντρόφου της, ο οποίος βγαίνει με πρώην κοπέλα του Στάθη Σχίζα.

Αρχικά, δήλωσε: «Είμαι σε μια φάση που κάνω μαθήματα υποκριτικής – όπως έλεγα παλαιότερα – και ορθοφωνίας και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε μια πολύ ωραία παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής στις 18 Φεβρουαρίου και το όνομα της παράσταση είναι “Ή με εμένα ή με καμία”. Η αλήθεια είναι ότι μου κόπηκαν λίγο τα πόδια, σε οποιοδήποτε μέγαρο ή σε οποιοδήποτε θέατρο να ήταν η παράσταση θα μου είχαν κοπεί λίγο τα πόδια».

Ενώ για τα αρνητικά σχόλια ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια έχω γαλουχηθεί πάρα πολύ καλά στα αρνητικά σχόλια, σφυρηλατηθεί θα έλεγα στις κακές κριτικές, είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να τις ακούμε και να τις φιλτράρουμε. Είμαστε άνθρωποι και όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Τέλος, σε ερώτηση για τη νέα σχέση πρώην συντρόφου της με πρώην του Στάθη Σχίζα, η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε: «Μπράβο! Ένα μεγάλο κρεβάτι όλη η Αθήνα».

Κάτια Ταραμπάνκο: Η Φαίη Σκορδά είναι η απόλυτη γυναίκα

Διαβάστε ακόμη: