Στην απόκτηση του 3% των μετοχών της Ελλάκτωρ από τον Λεωνίδα Μπόμπολα προχωρούν οι Ολλανδοί της Reggenborgh, κλείνοντας οριστικά μια ανοιχτή διαδικασία και βάζοντας τέλος σε μια εποχή που χαρακτηρίζει το χθες του μεγάλου και εμβληματικού ομίλου!

Υπό αυτό το πρίσμα μετά την πώληση του εναπομείναντος ποσοστού του ο Λεωνίδας Μπόμπολας πάει για τα …σκουπίδια, αποχωρώντας από την προεδρία της Ηλέκτωρ όπου τοποθετείται πρόεδρος ο Αρης Ξενόφος, και βρίσκοντας ξανά τον κολλητό του τις χρυσές εποχές των παχέων αγελάδων Δ. Κούτρα (που είχε φύγει τρία χρόνια πριν) με τον οποίο θα συμπράξει στον τομέα των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης!

Οι τρεις στόχοι: Κατασκευές, ομολογιακό, απομακρύνσεις – τοποθετήσεις

Την ίδια ώρα στην Ελλάκτωρ Μυλωνογιάννης και Θύμιος Μπουλούτας είναι ακλόνητοι και της απόλυτης εμπιστοσύνης των Ολλανδών μαζί με τον Τούμπουρο!

Πολιτική του ομίλου πλέον, σε αντίθεση με ότι φημολογείτο, είναι η ανασυγκρότηση του κατασκευαστικού τομέα με τη διατήρηση του υπάρχοντος δυναμικού, χωρίς απολύσεις και περικοπές!

Δεύτερος στόχος είναι η αναβίωση των σχέσεων με τις τράπεζες, οι καλές σχέσεις και επί του προκειμένου η επίλυση – διευθέτηση του ζητήματος του ομολόγου που κοστίζει στον Ελλάκτωρα 40 εκατ. ευρώ το χρόνο μόνο για πληρωμή τόκων!

Τρίτος στόχος η απομάκρυνση στελεχών που σχετίζονται ή συνδέονται με την προηγούμενη διοίκηση.

Στο μήκος κύματος αυτό εντάσσεται η απομάκρυση Χαλκιά από την Αττική οδό και η τοποθέτηση στο πόστο αυτό του ικανότατου πράγματι Έντι Σαραντόπουλου!

Τέλος το ΔΣ του ομίλου θα διευρυνθεί από 5 σε 7 μέλη με την είσοδο 2 γυναικών!

Ελλάκτωρ: Η χρηματοδότηση προχωρεί