Ο αποκλεισμός του ΟΦΗ από την Κηφισιά στον θεσμό του κυπέλλου, έφερε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Ύστερα από συνάντηση του Νίκου Νιόπλια με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του συλλόγου, Μηνά Λυσάνδρου, αποφασίσθηκε να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία.

Σήμερα (21/10) στις 17:00 πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, στην οποία ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του. Ο Νίκος Νιόπλιας βρέθηκε στον πάγκο του ΟΦΗ από τις αρχές Μαρτίου του 2021 και μέτρησε συνολικά 53 αγώνες, με απολογισμό 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 20 ήττες.

Νίκος Νιόπλιας, ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Νιόπλια! Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, αφού πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών του ΟΦΗ.

Τον Ιούλιο του 2019, επέστρεψε ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ, τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία. Νίκο Νιόπλια, έχεις σημαδέψει την πορεία του ΟΦΗ, για αυτό και το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Το “ευχαριστώ” είναι λίγο για όσα έχεις προσφέρει στον ΟΦΗ».

Νίκος Νιόπλιας, ΟΦΗ.

Διαβάστε ακόμη: