Στα άκρα έχει φτάσει η κόντρα της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Οι Γάλλοι έχουν καταθέσει νέα πρόταση στον Γάλλο σούπερ σταρ και αναμένουν την τελική του απόφαση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην πώληση του Εμπαπέ, ακόμα και αν ο ίδιος αρνηθεί την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, κάτι που φαντάζει αυτήν την στιγμή ως το πιθανότερο σενάριο.

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα όμως, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να «τιμωρήσει» με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο τον Εμπαπέ, σε περίπτωση που πει «όχι»!

Όπως αναφέρει η The Athletic, στην Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισαν πως αν αρνηθεί ο Εμπαπέ το νέο συμβόλαιο και… κάτσει για μια σεζόν, τότε θα τιμωρηθεί με «πάγκο». Μάλιστα έχουν φροντίσει να στείλουν το μήνυμα στον Γάλλο σταρ ότι: «Υπογράφεις την ανανέωση του συμβολαίου ή θα κάτσεις ένα χρόνο στην εξέδρα».

Οι άνθρωποι της ομάδας θα δώσουν εντολή στον Λουίς Ενρίκε να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τον Εμπαπέ την νέα σεζόν και να είναι σε όλα τα ματς μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Φυσικά θα μιλάμε για μια απόφαση που σίγουρα θα «πονέσει» την καριέρα του Γάλλου σούπερ σταρ και μένει να δούμε την τελική του… απάντηση. Πάντως η Παρί είναι έτοιμη να το τραβήξει στα άκρα.

Διαβάστε περισσότερα