Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η πασχαλινή διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί θέμα ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Τάσο Μπουγά.

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται στο σποτ να τραγουδάει το κομμάτι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου και να αναφέρεται για κάποιους με στερεοτυπικό τρόπο που εμφανίζονται οι vegans.

Ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης του Mega το πρωί της Τετάρτης ανέφερε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι στεναχωρημένη.

«Είναι στεναχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους».

Ο Τάσος Μπουγάς έδωσε τη δική του απάντηση σε όλα όσα ειπώθηκαν.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Breakfast@Star» αναφέρθηκε στο τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών, αλλά σχολίασε και τις δηλώσεις της τραγουδίστριας.

«Δεν έχω καμία δουλειά με την Θεοδωρίδου εγώ. Για τα τραγούδια έχουν σχέση αυτοί που τα γράφουν και όχι εμείς που τα τραγουδάμε. Άκουσε το αυτί μου ότι κάποιοι ξινίσανε, μάλλον αυτή που με ρώτησες (σ.σ. η Νατάσα Θεοδωρίδου). Δεν της άρεσε που το είπε ο Μπουγάς. Δεν με ενδιαφέρει εμένα». Και συνέχισε: «Ήρθαν πολλοί από το χώρο μας και μου είπανε ότι η κα Θεοδωρίδου έχει παρεξηγηθεί που είπα το τραγούδι. Ο κύριος Θεοφάνους έχει δώσει την άδεια να πω το τραγούδι».

Διαβάστε περισσότερα