Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού είναι αυτή του Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί που δεν σταμάτησαν ποτέ να κυνηγούν την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, σύμφωνα με την Athletic, τίναξαν την μπάνκα στον αέρα και ανάγκασαν με αυτόν τον τρόπο την Τότεναμ να υποκύψει. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι πρωταθλητές Γερμανίας επανήλθαν και με πρόταση που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ απέσπασαν το ναι της Τότεναμ.

Ένα μαγικό νούμερο ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιό του με την Τότεναμ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Η Μπάγερν τα έδωσε όλα στην Τότεναμ ξεπερνώντας το ρεκόρ της. Τα 80 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε το καλοκαίρι του 2020 για την απόκτηση του Ερναντές από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Τότεναμ δεν μπορεί να πει όχι σε μια τόσο μεγάλη πρόταση, όσο και να θέλει την παραμονή του Χάρι Κέιν.

Τώρα η… μπάλα πέφτει στο τερέν του Χάρι Κέιν! Ο Βρετανός έχει στα χέρια του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από την Μπάγερν διάρκειας πέντε ετών. Θέλει όμως να παίξει στη Bundesliga; Θέλει να αφήσει την Premier League και την αγαπημένη του Τότεναμ;

H επιθυμία του Τόμας Τούχελ έγινε… διαταγή στην Μπάγερν Μονάχου! Ο γερμανικός σύλλογος είναι μια ανάσα από την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του. Στο στρατόπεδο της Τότεναμ από την άλλη επικρατεί προβληματισμός. Κανείς δεν επιθυμεί την αποχώρηση του Χάρι Κέιν. Ειδικά ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου.

Διαβάστε ακόμη: