Τα δημοσιεύματα που έσκασαν σαν… «βόμβα» στον κόσμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, επιβεβαιώθηκαν. Η Μπάγερν Μονάχου έθεσε «τέλος» στη συνεργασία με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον 35άχρονο τεχνικό να μην κρύβει την έκπληξη και την απογοήτευσή του, λόγω και του απρόοπτου στοιχείου, αφού έμαθε την απόφαση των διοικούντων του συλλόγου, ενόσω βρισκόταν σε διακοπές στην Αυστρία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Bayern (@fcbayern)

Ο Νάγκελσμαν ανέλαβε τα ηνία της Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2021, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο Σούπερ Καπ, ενώ, εφέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρά οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ακόμη και έτσι ωστόσο, οι πρωταθλητές Γερμανίας αποφάσισαν ότι το μέλλον τους, θα είναι πιο «λαμπρό» με προπονητή τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα, με συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2025.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Bayern (@fcbayern)

Ο κίνδυνος απώλειας του τρεμπλ διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ξαφνική απόφαση της διοίκησης, αφού οι Βαυαροί βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Μπουντεσλίγκα, ενώ ακολουθούν οι άκρως απαιτητικές αναμετρήσεις ενάντια στους Βεστφαλούς, τη Φράιμπουργκ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε ακόμη: