Μου λένε πολύ καλοί γνώστες του γαλάζιου ρεπορτάζ ότι στη ΝΔ ότι κάποιοι εντός και εκτός της Πειραιώς έχουν βαλθεί να στοχοποιούν συναδέλφους τους.

Εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους στην κυβέρνηση δίνουν παραπολιτικά σε εφημερίδες κατηγορώντας στελέχη του κόμματος και θέτοντας ζητήματα ανύπαρκτα.

Ο σκοπός του όπως έμαθα ήταν και είναι να βάλουν στα όργανα του κόμματος με στελέχη της επιρροής τους και να διώξουν στην ουσία στελέχη που αντιπροσωπεύουν την κάθε γενιά.

Το θέμα είναι ότι αυτές οι διαρροές έφτασαν και στον Πρωθυπουργό ο οποίος μην νομίζετε ότι κάθεται σε μία γυάλα αποσβολωμένος.

Ξέρει καλά ποιος γράφει και τι, τι δίνει κάποιος και που και τα μαθαίνει όλα.

Έτσι λοιπόν, μαθαίνει ότι στο κόμμα μία ομάδα αποτελούμενη από έναν υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, από ένα κυβερνητικό στέλεχος με θεσμική εξωστρέφεια και ένα άλλο χαμηλόβαθμο πρόσωπο του κομματικού μηχανισμού προσπαθούν να πλήξουν με δημοσιεύματα σε γνωστές στήλες ιστοσελίδων και εφημερίδων συγκεκριμένα πρόσωπα. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα κόμμα στα μέτρα τους και να προωθούν μόνο δικά τους πρόσωπα.

Φυσικά με Μητσοτάκη πρόεδρο δεν υπάρχει περίπτωση να τους περάσει… Αυτά και για ότι μαθαίνουμε θα σας τα μεταφέρουμε πάλι.

Ξεσκεπάστηκε  και ο υπερφιλόδοξος Νεοδημοκράτης που έλεγε ότι θα γίνει υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ

Να γνωρίζετε ότι ένα από αυτά τα πρόσωπα που θέλει να αλλάξει τις ισορροπίες μέσα στην Νέα Δημοκρατία, το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσε να πείσει όλους τους φίλους του ότι θα γίνει υφυπουργός στον Πρωθυπουργό ή κάπου αλλού υφυπουργός διότι «τού το είχε πει δήθεν ο Πρωθυπουργός».

Ο τελευταίος μην σας πω τελικά τι πήρε. Το μόνο που κατάφερε είναι να κάνει γνωστός σε όλους, σε αυτούς που τον ξέρουν και σε αυτούς που δεν τον ξέρουν, ότι είναι ένας υπερφιλόδοξος τύπος που όμως, έχει καεί.

Και έχει καεί, μου λένε, από την πρώτη θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και η τοποθέτηση του στο κόμμα, έγινε ακριβώς για να μην είναι στα πόδια του Πρωθυπουργού…

Διαβάστε ακόμη