Το Euro 2020 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων μέχρι και τον τελικό του “Γουέμπλεϊ” της 11ης Ιουλίου. Σίγουρα είναι μια σπουδαία διοργάνωση, και κάθε ομάδα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σαν λάτρεις της ωρολογοποιίας όμως, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα ρολόγια που είδαμε να φιγουράρουν στους καρπούς ορισμένων προπονητών.

Από το Richard Mille RM 11-04 Automatic Flyback Chronograph του κ. Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με το στυλ του, έως το Hublot του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, πάμε να δούμε τα ρολόγια που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, εντοπίστηκε φορώντας ένα Hublot Big Bang Unico, αλλά αυτές τις μέρες συνήθως εμφανίζεται φορώντας το τελευταίο smartwatch της μάρκας, το Big Bang e UEFA Euro 2020.

 

Ρομπέρτο Μαντσίνι

Ο κ. Sprezzatura όπως τον έχουν αποκαλέσει, εμφανίστηκε φορώντας το RM 11-04 Automatic Flyback Chronograph που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον ίδιο. Είναι διακοσμημένο με τα χρώματα της Ιταλίας και διαθέτει ένα ειδικό καντράν που επιτρέπει στον Μαντσίνι να παρακολουθεί τη διάρκεια ενός αγώνα – ημίχρονα, παύσεις και επιπλέον χρόνο. Το κόστος του; 189.500 δολάρια.

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Το αφεντικό της Αγγλίας, που αναδείχτηκε σε style icon κατά την διάρκεια του Μουντιαλ του 2018, είναι πρεσβευτής της Hublot, οπότε δεν θα μπορούσε να μην φοράει ένα ρολόι του οίκου στον καρπό του. Κατά την διάρκεια της φετινής διοργάνωσης εμφανίστηκε με το Big Bang e UEFA Euro 2020, ενα ρολόι που φέρει λάθος στεφάνη, δεδομένου ότι το τουρνουά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε 12 πόλεις σε όλη την Ευρώπη πέρυσι, και έτσι οι σημαίες κάθε μιας από αυτές τις χώρες περικυκλώνουν το καντράν του smartwatch.

Ντιντιέ Ντεσάμπ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας φορούσε ένα Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme World Chronograph από πλατίνα με ένθετα τιτανίου, το 2018 ωστόσο υπέγραψε με την Hublot και έχει φορέσει μια σειρά από μοντέλα της μάρκας, όπως το Big Bang chronograph, το Spirit of Big Bang King Gold και το Big Bang Connected smartwatch.