Περίεργες καταστάσεις στο ΜέΡΑ25 ενόψει εκλογών καθώς το αυστηρό κατάστικτο του κόμματος περιλαμβάνει πολλούς και διάφορους περιορισμούς σε ότι αφορά τις προεκλογικές κινήσεις των υποψηφίων.

Οι περιορισμοί στα προσωπικά εκλογικά περίπτερα των υποψηφίων φαντάζουν απολύτως συγχρονισμένες με τις μοντέρνες «επιταγές» αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την απαγόρευση προβολής στα social media και το διαδίκτυο γενικότερα, περιορισμοί που μαθαίνουμε ότι εσχάτως άρθηκαν καθώς αποτελούσαν ντε αβαντάζ για τους υποψηφίους.

Ακόμη πιο περίεργο όμως, για αριστερό υποψήφιο, πόσο μάλλον για βουλευτή του αντισυμβατικού ΜέΡΑ25 είναι το άκρως επαγγελματικό προωθητικό βίντεο της Μαρίας Αμπατζίδη που κυκλοφόρησε στα social media της.

Μετά τις περίφημες φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα που της έστελνε στο Facebook ένας «θαυμαστής», τις οποίες οι ίδια δημοσιοποίησε κερδίζοντας μερικά λεπτά προβολής, τώρα κυκλοφορεί το παρακάτω βίντεο, το οποίο από την εμπειρία μας λέμε ότι είναι προϊόν διαφημιστικής εταιρείας, και προκαλεί πραγματικά απορίες σχετικά με το πως κανείς από το κόμμα δεν έχει αντιδράσει!

Διαβάστε περισσότερα