Μετά το αποκαλυπτικό βίντεο της Κέιτ Μίντλετον, στο οποίο γνωστοποίησε ότι πάσχει από καρκίνο βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία σχετικά με την απουσία της από τα δημόσια πράγματα, ήρθε η σειρά του Βασιλιά Καρόλου να γίνει στόχος των σκανδαλοθηρικών εντύπων τα οποία αναπαράγουν φήμες και σενάρια για την υγεία του.

Δημοσίευμα του “In Touch” αναφέρει ότι μπορεί ο 75χρονος μονάρχης να μην θέλει να το αποκαλύψει, αλλά έχει διαγνωσθεί με καρκίνο στο πάγκρεας και έχει μόλις δύο χρόνια ζωής. Η ιστοσελίδα επικαλείται υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Παλατιού και αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος από ό,τι αφήνει να εννοηθεί το Παλάτι και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την πολυτάραχη οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας”.

Το ίδιο μέλος του βασιλικού στενού κύκλου, το οποίο επικαλείται το “In Touch”, είπε επίσης: “Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική”.

Άλλες πηγές της ιστοσελίδας στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπάρχει “πάγος” στις σχέσεις του Βασιλιά Καρόλου με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν περισσότερα “αγκάθια” μεταξύ τους εκτός από ενδοοικογενειακές διαφορές λόγω του Πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κάρολος πιστεύει ότι ο Γουίλιαμ δεν είναι έτοιμος να αναλάβει τον θρόνο.

“Ο Κάρολος γνωρίζει τις πιέσεις του να είσαι μονάρχης και απλά δεν είναι σίγουρος ότι ο Γουίλιαμ είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του”, ανέφερε τρίτη πηγή στο In Touch, λέγοντας ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ”αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή μια καταστροφή στις δημόσιες σχέσεις, φαίνεται πρόωρο και θα μπορούσε να υπάρξουν συνέπειες”.

Σε αντίθεση με όλα τα έως τώρα δημοσιεύματα που θέλουν την Βασίλισσα Καμίλα να στέκεται βράχος στο πλευρό του Καρόλου, αλλά και της Κέιτ Μίντλετον, και να έχει αναλάβει πρόθυμα τα αυξημένα καθήκοντά της, το In Touch δίνει μία άλλη εικόνα:

“Στο παρασκήνιο, η Καμίλα είναι αηδιασμένη από την εμφανή αδυναμία του βασιλιά και του παρέχει λίγη παρηγοριά καθώς παλεύει με τον θανατηφόρο καρκίνο του”, δήλωσε πηγή του Παλατιού στο “In Touch” τονίζοντας τις διακοπές της από τα βασιλικά καθήκοντα που είχε κάνει με την οικογένειά της στις 4 Μαρτίου και για λίγες μέρες.

Διαβάστε ακόμη: