Από βουνό μέχρι θάλασσα, από κλασική μέχρι ροκ μουσική, από τα μαγευτικά τοπία της Ηπείρου μέχρι και τις χρυσές αμμουδιές των Κυκλάδων, όπου και να ψάξεις, όποια πέτρα και να σηκώσεις, ξάφνου και μουσικά φεστιβάλ!

Ό,τι μουσική κι αν απολαμβάνεις, αν «ψήνεσαι» για κάμπινγκ και τις πιο cool δραστηριότητες που θες καιρό να σβήσεις από το bucket list σου, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα φεστιβάλ του καλοκαιριού σε ποικίλα σημεία της Ελλάδας για να ξεφαντώσεις και να ξορκίσεις τις υψηλές θερμοκρασίες.

Helmos Mountain Festival στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Έναν χρόνο μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που αποτέλεσε τόπο συνάντησης κορυφαίων καλλιτεχνών και πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, το Helmos Mountain Festival vol.2 μάς υπόσχεται και φέτος ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα μας κάνει να πάρουμε τα βουνά στην καρδιά του καλοκαιριού. Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες,τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα και φυσικά συναυλίες. Φέτος θα δούμε τους Ορέστη Ντάντο, Μαρίνα Σπανού, Λόγος Τιμής, Γιάννη Χαρούλη, Novel 729, L Entourloop, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Villagers Of Ioannina City, Chalet, Σκιαδαρέσες, Ταφ λάθος, Ιουλία Καραπατάκη, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, Λεωνίδα Μπαλάφα, ενώ το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα γνήσιο, παραδοσιακό γλέντι.
Από τις 21 έως και τις 24 Ιουνίου
Εισιτήρια από 55€

MuSifanto στην Σίφνο

Tο 9ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής στη Σίφνο «MuSifanto 2024» είναι γεγονός! Συναυλίες που αγκαλιάζουν κι αναδεικνύουν το μεγαλείο της κλασικής μουσικής, μοναδικά σεμινάρια κλασικής κιθάρας, πιάνου, μαθητικής ορχήστρας, μονωδίας και τρομπέτας, αλλά και απολαυστικοί μουσικοί περίπατοι, που θα σε ταξιδέψουν και θα σε μαγνητίσουν! Φέτος η θεματολογία περιστρέφεται γύρω από «Νερά, Δέντρα, Περιβόλια» και στις 2-8 Ιουλίου, η Σίφνος θα πλημμυριστεί από Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερα το πρόγραμμα εδώ.
Η είσοδος σε όλα τα events είναι ελεύθερη.

6ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ»

Η καθιερωμένη πια μουσική περιήγηση σε διάσπαρτα πλανευτικά τοπία του νομού Φωκίδας επιστρέφει για έκτη φορά… ίσως με την πιο εντυπωσιακή λίστα καλλιτεχνών στην ιστορία του. Το Φεστιβάλ μένει πιστό στην ποικιλόμορφη μουσική πανδαισία με φόντο σαγηνευτικά φυσικά τοπία. Την αυλαία ανοίγει η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών με μαέστρο τον ιδρυτή της Νίκο Μαλιάρα στην ειδυλλιακή τοποθεσία των Δελφών. Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Διονυσίου, Χριστιάννα Γαλιάτσου, Μυρτώ Βασιλείου και Στέλλα Κονιτοπούλου, είναι μόνο λίγοι από τους εκλεκτούς καλλιτέχνες που θα απογειώσουν το φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια θα ανακοινωθούν εδώ.

Γιορτές της Γης 2024 στη Βλάστη

Κι αν φέτος ψήνεσαι για κάτι διαφορετικό… κάτι πιο χειροποίητο, πιο παρεΐστικο, τότε είναι η ευκαιρία σου να στηρίξεις και ταυτόχρονα να αποτελέσεις κομμάτι ενός εναλλακτικού θεσμού! Οι Γιορτές της Γης, το απόλυτο βαλκανικό πανηγύρι μας υπόσχονται το πιο πλούσιο πρόγραμμα στην ιστορία της διοργάνωσης, ιδανικό για μικρούς και μεγάλους, ελεύθερο κάμπινγκ, το απόλυτο καλοκαιρινό παζάρι βιολογικών προϊόντων και χειροτεχνών και φυσικά καλλιτέχνες που έχουν ταυτιστεί με τέτοιου είδους γιορτινές εμπειρίες, θα φτάσουν το κέφι στο ζενίθ. Δημήτρης Μυστακίδης, Social Waste, Siniša Stanković, Γιάννης Αγγελάκας & 100, The Thirstdays και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες έκπληξη! Η Βλάστη περιμένει να γίνουμε ένα με την φύση και τη μουσική! Υπάρχει καλύτερο; Ανακάλυψε τις νέες ανακοινώσεις εδώ.
3, 4, 5, 6 & 7 Ιουλίου
Τριήμερο προπώληση: 30€ 
Τριήμερο ταμείο: 35€
Μονοήμερο ταμείο: 15€

Sani Festival

Καλοκαίρι και Χαλκιδική, ούτως ή άλλως κρατιούνται χέρι χέρι κάθε χρόνο, με το Sani Festival να προσθέτει άλλο ένα λόγο που την καθιστά must προορισμό. Φέτος το φεστιβάλ, από τι 6 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου, αγκαλιάζει ένα συνονθύλευμα από ροκ, smooth-jazz, Και ανεβαστική ποπ μουσική, με μαγευτικούς εγχώριους και μη καλλιτέχνες, με τους οποίους όποιος βρεθεί στον Λόφο της Σάνης, θα γίνει συνοδοιπόρος σε ένα αξέχαστο φεστιβαλικό ταξίδι! Το line-up ακούγεται εξωπραγματικό, ενώ το σίγουρο είναι ένα: πρόκειται για μια εμπειρία που δεν θέλεις να χάσεις. Ο πολυβραβευμένος Plácido «Μύθος Domingo» που θα ανοίξει την αυλαία, η άκρως συναισθηματική Madeleine Peyroux, ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας, η εκρηκτική Emeli Sandé και οι ξεσηκωτικοί Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo. Όσοι έχετε ονειρευτεί να κάνετε τον χαρακτηριστικό χορό του Carlton από το Fresh Prince of Bel Air με live μουσική, η στιγμή έφτασε, καθώς άλλος ένας μύθος, ο Tom Jones καταφθάνει για να γοητεύσει τους πάντες!
6 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

11ο Μουσικό Φεστιβάλ Αρβανίτσας

Αν η ζωή μας ήταν sitcom, το φετινό Φεστιβάλ στην Αρβανίτσα θα ήταν εορταστικό και all-star επεισόδιο! Το μουσικό κατασκηνωτικό φεστιβάλ, επιστρέφει για 11η χρονιά και όπως πάντα δεν μας απογοητεύει. Ένα τριήμερο, από τις 12 έως και τις 14 Ιουλίου, που πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστο! Στην καρδιά του Ελικώνα, θα βρεθούν μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C (οι οποίοι απ’ο,τι φαίνεται θα ματσάρουν την θερμοκρασία), ο Παύλος Παυλίδης και οι Social Waste. Το αχώριστο πια δίδυμο Σωκράτης & Ιουλία, ο Δημήτρης Μυστακίδης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Πέτρος Μάλαμας κι αλλά φρέσκα ονόματα. Το line-up των τριών ημερών φωνάζει, όχι απλά μιλάει από μόνο του κι εσύ οφείλεις να το ακούσεις! Trust us! Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
12, 13, 14 Ιουλίου
Προπώληση: Τριήμερο: 35 € – Μονοήμερο:15 €
Ταμείο: Tριήμερο:45 € – Μονοήμερο: 20 €

1ο Plastiras Lake Festival

Την παρθενική του εμφάνιση κάνει το 1ο Φεστιβάλ της Λίμνης Πλαστήρα, σε ένα υπέροχο τοπίο, ιδανικό για χαλάρωση, αποφόρτιση, αλλά και άπλετη διασκέδαση. Αν δηλώνεις πρωινός τύπος, το φεστιβάλ διοργανώνει τις πιο ξεχωριστές δραστηριότητες, όπως ιππασία, περιηγήσεις με υδροποδήλατα, mountain bike, ενώ αν θες κάτι πιο ζεν, προβλέπονται sessions yoga και διαλογισμού. Κι αφού έχεις πάρει μια γερή δόση από φύση κι οξυγόνο, από το μεσημέρι και μετά… ξεκινάει το γλέντι. Μια εσάνς κινηματογράφου, πανηγυριώτικος αέρας παρέα με τα πιο ξέφρενα συγκροτήματα, ενώ αργότερα τη σκυτάλη αναλαμβάνουν κάθε μέρα ένα σύνολο πολυσχιδών καλλιτεχνών. Γιάννης Χαρούλης, Ματούλα Ζαμάνη και Καντινέλια αναλαμβάνουν το ζέσταμα της πρώτης μουσική μέρας. Ο Είσβο… εισβάλλει όπως μόνο εκείνος ξέρει, και πίσω του οι Λόγος Τιμής, Κοινοί Θνητοί και Ρουμπαγιάτ. Την τελευταία μέρα την αυλαία ρίχνουν οι Γκιντίκι, ο Παύλος Παυλίδης, ο Γιάννης Αγγελάκας και οι Villagers of Ioannina City!
12, 13, 14 Ιουλίου
ΠροπώλησηΤριήμερο: 40 € – Μονοήμερο:17€
Ταμείο: Μονοήμερο: 20 €, Kράτηση θέσης σκηνής (τριήμερο): 3€/άτομο

Φεστιβάλ Βωβούσας στο Ζαγόρι

Όχι, αγαπημένε μου αναγνώστη, δεν θα κάτσουμε να ψηθούμε στην Αθήνα ούτε φέτος. Προτείνω να αψηφήσουμε και να ανταλλάξουμε τις υψηλές θερμοκρασίες με υψηλά υψόμετρα. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, φύγαμε για Ζαγόρι. Το Φεστιβάλ στο χωριό Βωβούσα, είναι η απόλυτη αφορμή για αποκέντρωση, αποτοξίνωση και περισυλλογή. Με φόντο παντού πράσινο και έντονη την σύνδεση με την παράδοση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει σκηνοθετικά αφιερώματα, παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και φυσικά μοναδικές συναυλίες!
13 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου 2024
Ανακαλύψτε λεπτομερώς το πρόγραμμα εδώ.

12ο(+2) Φεστιβάλ Πόζαρ

Μουσική που αγαπάμε κάτω από έναν κατάμεστο από αστέρια ουρανό, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και φυσικά το ειδυλλιακό τοπίο των Λουτρών Πόζαρ! Όχι ένα, άλλα δύο stages θα μας οδηγήσουν στο απόγειο μιας μουσικής και ταυτόχρονα κατασκηνωτικής εμπειρίας, με ένα line-up που θα μας μείνει αξέχαστο. Η αυθεντική ροκ θα πάρει σάρκα και οστά, μέσα από τις εκρηκτικές παρουσίες του Γιάννη Αγγελάκα και του Παύλου Παυλίδη, ενώ το κέφι θα ανυψώσουν μεταξύ άλλων ο Εισβολέας, ο Σωκράτης Μάλαμας και η Ιουλία Καραπατάκη, ο Πάνος Βλάχος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και οι Σκιαδαρέσες.
19, 20 & 21 Ιουλίου
Εισιτήρια: Μονοήμερο: 17 ευρώ | Τριήμερο: 40 ευρώ

Chania Rock Festival\

Τι κάνουν οι Blind Guardian, οι Villagers of Ioannina City και οι Exodus στο ίδιο stage; Όχι, δεν πρόκειται για ανέκδοτο, ούτε την αφορμή για κάποιο περίτεχνο λογοπαίγνιο, αλλά για την πραγματικότητα του φετινού Chania Rock Festival. Τρεις μέρες γεμάτες headbanging, χοροπηδητά και εκτόνωση, στους ρυθμούς που θα επιτάσσουν τα πιο εντυπωσιακά και αγαπημένα μας συγκροτήματα. Τα Χανιά το καλοκαίρι αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή, που μόλις έγινε καλύτερη! Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

26, 27 & 28 Ιουλίου
Εισιτήριο Ημέρας 1 (προπώληση): 43 €
Early Bird Εισιτήριο Ημέρας 2: 17 €
Early Bird Εισιτήριο Ημέρας 3 : 17 €

Fiesta Voio Festival

Το Fiesta Voio Festival ο Βενιαμίν των φεστιβάλ αυτής εδώ της λίστας, στην τρίτη του διοργάνωση, είναι ξανά αντάξιο του ονόματός τους και μας προσκαλεί σε μια φιέστα για όλα τα γούστα! Κάμπινγκ στις όχθες του Αλιάκμονα, ιππασία για τους τολμηρούς, zipline και canoe kayak, για τους ακόμα πιο θαρραλέους και σίγουρα πολλή πολλή μουσική…Από φρέσκο έντεχνο, σε αυθεντικό ελληνικό ροκ κι από εκεί σε hip hop (και το παλιό και το νέο, δεν θέλω παράπονα) και στο σβήσιμο οι ξεσηκωτικοί DJs, αλλά και χάλκινες Βαλκανικές Μπάντες, που θα απογειώσουν την εμπειρία μας. Αν ρίξεις καμιά κλεφτή ματιά στο line-up, θα ανακαλύψεις ονόματα όπως η Ιουλία Καραπατάκη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Bloody Hawk, ο Μικρός Κλέφτης και οι αφοί Τσαχουρίδη.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα εδώ.

25, 26, 27, 28 Ιουλίου
Τιμή ολοήμερου εισιτηρίου: Προπώληση: 12 ευρώ (Πέμπτη) | 15 ευρώ (ΠΣΚ)
Τιμή ολοήμερου εισιτηρίου: Ταμείο: 15 ευρώ (Πέμπτη) | 18 ευρώ (ΠΣΚ)
Τιμή 4/ήμερου εισιτηρίου: Early birds 40 ευρώ / 45 ευρώ (ταμείο)

14o Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

Η 14η έκδοση του Φεστιβάλ Δρόμου της Καλαμάτας, μοιάζει κάπως με τυπική, ποικιλόμορφη playlist του τύπου “Ακούω τα πάντα”. Μύθοι του ροκ/πανκ (βλέπε Βασίλη και Παύλο) θρακιώτικα, βουτηγμένα σε μπόλικη πανκ από του Θραξ Πανξ, Πέτρος Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη με την έντεχνη ενέργειά τους, Anser και Εθισμός με… εθιστικά bops από ραπ και χιπ χοπ, στο τσακίρ κέφι μπαίνει ο Γιάννης Χαρούλης που ποτέ δεν αποτυγχάνει να ξεσηκώνει μέχρι και τον τύπο “Εγώ ελληνικά δεν ακούω” και φυσικά στο σβήσιμο και για τους εκλεκτούς μερακλήδες, καταφτάνουν οι Γιώργος & Νίκος Στρατάκης προσφέροντας σου το αυθεντικό κρητικό γλέντι στο πιάτο! Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα μουσικά φαινόμενα της βραδιάς, που δεν είναι άλλη από την Μαρίνα Σπανού. Τρέξε να προλάβεις! Περισσότερα εδώ.
28, 29 & 30 Ιουλίου
Εισιτήρια: Τριήμερο: 39€ (φοιτητικό/ανέργων: 34€) | Μονοήμερο 16€ (φοιτητικό/ανέργων: 14€)

River Party Festival στο Νεστόριο Καστοριάς

Το Νεστόριο σε περιμένει και φέτος για την πιο cool και εναλλακτική εξόρμηση του καλοκαιριού! Το 44ο River Party ζωγραφίζει και φέτος, συνδυάζοντας το καταπράσινο της πλούσιας βλάστησης, το καταγάλανα νερά του ποταμιού, και την χρωματιστή παλέτα καλλιτεχνών που θα δώσουν το παρών στο πιο upbeat καλοκαιρινό φεστιβάλ! Χορευτικά sessions, αθλητικές δραστηριότητες για τους fit και φαγητο και ποτό για εμάς τους υπόλοιπους στο δωρεάν κάμπινγκ του φεστιβάλ! Η απόλυτη και πιο ανατρεπτική καλλιτέχνιδα της χρονιάς Μαρίνα Σάττι φέρνει αέρα Eurovision και πάνω από όλα Π.Ο.Π διάθεση, ο Πάνος Μουζουράκης θα μεγαλώσει λίγο ακόμα και ο Πάνος Βλάχος θα μας διδάξει Μαθήματα Ζωής. Αυτά είναι μόνο λίγα από τα χρώματα της παλέτας του φετινού River Party, αλλά πιστεύω αρκετά για να σε πείσουν πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Καστορία! Περισσότερα εδώ.
2, 3 & 4 Αυγούστου
Εισιτήρια: Τριημέρου: Προπώληση 45€ / Ταμείο 55€
Μονοήμερο: Προπώληση 18€ / Ταμείο 22€
Camping: 5€ / αντίσκηνο

110 Μουσικό Φεστιβάλ στην Ελάτεια Φθιώτιδος

Αν και φέτος θες να πάρεις τα βουνά, τα πεύκα, τα ρυάκια ή ό,τι άλλο παρεμφερές θα σου προσφέρει λίγη από αυτή την γαλήνη που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι, τότε #pameelateia. Πεζοπορία στο κατάμεστο από βλάστηση τοπίο, moto-cross στην επίσημη πίστα Ελάτειας – Λευκοχωρίου και περιηγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελάτειας. Α, παρέλειψα τις ανεπανάληπτες συναυλιακές νύχτες. Φετος το φεστιβάλ μεγαλώνει και γίνεται 4ήμερο, προσφέροντάς μας ακόμα περισσότερη διασκέδαση και φιέστα. Locomondo, Ματούλα Ζαμάνη, Hummings, Μελίνα Κανά και Αλέξανδρος Κτιστάκης, Νατάσσα Μποφίλιου και πολλοί ακόμα θα συντροφεύσουν μια από τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό και την καρδια!
1, 2, 3 & 4 Αυγούστου
Εισιτήρια: Μονοήμερο: 17€ | Τετραήμερο: 55€ κανονικό, 45€ early bird
Εισιτήριο κατασκήνωσης: 3€ για μία θέση σκηνής (2 έως 4 ατόμων)

Samos Young Artists Festival στο Αρχαίο θεάτρου Πυθαγορείου

Για 14η συνεχόμενη χρονιά, το Samos Young Artists Festival αποτελεί το σημείο συνάντησης ποικίλων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών από όλες τις γωνιές του κόσμου. Στον ειδυλλιακό και γαλήνιο χώρο του Αρχαίου θεάτρου Πυθαγορείου, μια πανδαισία από όργανα και καλλιτέχνες θα μας παρασύρουν σε ένα λυρικό ταξίδι, από το οποίο δεν θα θέλουμε να γυρίσουμε. Για πρώτη φορά στην ιστορία του φεστιβάλ, θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα ενός κομματιού που γράφτηκε ειδικά για το φεστιβάλ από τον συνθέτη του ινστιτούτου Curtis Έιντριεν Γουόνγκ. Από κλασικά αριστουργήματα μέχρι και νέες, πιο σύγχρονες συνθέσεις, η φετινή διοργάνωση τα έχει όλα και δεν πρέπει να λείπει από το bucket list μας!
7 – 13 Αυγούστου
Πληροφορίες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα εδω.

Anilio Park Festival στο Μέτσοβο

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ φέρνει τα πάνω κάτω, καθώς το χιονοδρομικό κέντρο στο Ανήλιο μετατρέπεται στην σκηνή που φιλοξενεί το απόλυτο καλοκαιρινό φεστιβάλ. Όσοι είστε μέσα για θαραλλέα ύψη (1650 μ. βεβαίως βεβαίως), πεντακάθαρο αέρα και μια πλήρη κατασκηνωτική εμπειρία στα πλαίσια του φεστιβάλ, ετοιμαστείτε για την “όμορφη ράχη της Πίνδου”. Εκτός από το κάμπινγκ στο βουνό και τις παράλληλες διασκεδαστικές δραστηριότητες, οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μαζί μας τον δρόμο για το Ανήλιο, είναι ένας κι ένας! Οι καθηλωτικοί Πυξ Λαξ με την Ιουλία Καραπατάκη και τον ΕισβολέαΕθισμός, Γκιντίκι, Χατζηφραγκέτα και Πάνος Βλάχος είναι μερικά από τα ονόματα, που όπως καταλαβαίνετε μας το κάνουν δύσκολο να αγνοήσουμε την ορεινή, μουσική εμπειρία που ξεδιπλώνεται μπροστά μας!
9, 10, & 11 Αυγούστου
Early bird: Tριήμερο: 40€
Προπώληση: Ημερήσιο: 18€ / Τριήμερο: 45€ | Ταμείο: Ημερήσιο: 20€ / Τριήμερο: 50€

Ziria Festival & Ziria Music Festival

Φέτος, το Ziria Festival καταφτάνει με δύο μέρη. Το πρώτο στις 5 -7 Ιουλίου είναι αφιερωμένο στην Εύα Πάλμερ – Σικελιανού, αλλά και σε όλες τις γυναίκες. Τιμώντας τα 150 χρόνια από την γέννησή της, διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων, από μουσικές παραστάσεις και εργαστήρια υφαντουργίας, μέχρι ενδιαφέρουσες ομιλίες και εκλεκτές κινηματογραφικές προβολές. H Αγγελική Τουμπανάκη, μια σύγχρονη μουσική εκδοχή της Εύας, θα μας παρασύρει σε ένα μελωδικό ταξίδι με το 5Tet Women. Όλές οι εκδηλώσεις αυτές θα έχουν ελεύθερη είσοδο και θα φιλοξενηθούν στο Ξυλόκαστρο.

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, το Ziria Music Festival, μας περιμένει ένα line-up που καθιστά το φεστιβάλ μονόδρομο για τις μουσικές περιπέτειες του καλοκαιριού! Ο εκρηκτικός Anser, η techno βουνήσια Billie Kark, ο τραμπέτης Νέγρος του Μοριά, το Παιδί Τραύμα που θα μας αποκαλύψει όλες τις “Μυστικές, Χορευτικές κινήσεις” του, οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC με ολοκαίνουριο δίσκο και οι ΚωΓιαΜαν που θα μας ξεσηκώσουν με την πανηγυριώτικη αύρα τους, είναι κάποια από τα ονόματα που καθιστούν την 15η διοργάνωση στα Ζήρια αξεπέραστη! Be Zirius και πάρε τα βουνα!
5 – 7 Ιουλίου & 29 – 31 Αυγούστου
Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

12ο Festival Vrisis Tirnavou

Ο Τύρναβος ξέρει καλά πως να το γλεντάει και σίγουρα το ίδιο και το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου, όπου καταφθάνει για 12η χρονιά στα καλύτερά του. Αν είσαι σε mood να χαθείς μέσα στα πλατάνια και να φτάσεις σε νιρβάνα από την σύνδεση με τη φύση, αλλά και την καλή μουσική, τότε αποτελεί ιδανική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Ετοιμαστείτε για Electro-Punk πάρτυ με τον Παύλο Παυλίδη και τον ολοκαινουριο Μπρανκαλεονε, για το εκστασιακό Live των Γιάννη Αγγελάκα & 100°C, μουσικές εμπειρίες από άλλη διάσταση παρέα με τα συγκροτήματα Άλλος ΚόσμοςΣτράφι και Screaming Dead Balloons, για τους καθηλωτικούς Βήτα Πεις, αλλά και για πολλούς άλλους καλλιτέχνες. Αν είσαι της φάσης, δεν πρέπει να το χάσεις! Heads-Up από το φεστιβάλ: «Για παιδιά μέχρι 12 ετών και ΑΜΕΑ η είσοδος είναι δωρεάν. Έχετε μαζί σας μετρητά γιατί στον χώρο δεν θα υπάρχει διαθέσιμo POS». Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

30 & 31 Αυγούστου
Προπώληση 2ημέρου 28€
Προπώληση Ημέρας 17€

Διαβάστε ακόμη