Είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται ότι ο περίφημος Εξάρχου, ο επονομαζόμενος και …Λώρενς της Αραβίας, καθώς είναι ο άνθρωπος που έκανε νομική καριέρα στα Εμιράτα( αλήθεια γιατί τον ψάχνουν οι εκεί πρώην συνέταιροι του;) και ανακάλυψε στο Ντουμπάϊ τους Μπακοκαυμενάκηδες, θεωρείται και είναι bon viveur!

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως απολάμβανε πάντα τα ακριβά ουίσκι στο γραφείο, ενώ θυμίζω για όποιον το έχει λησμονήσει ότι ο πρώην διευθύνων του Ακτωρα, την ώρα της σφοδρής αντιπαράθεσης των Καλλιτσάντσηδων με τους Ολλανδούς, εκείνος επιδίδετο στο ψάρεμα σολωμού στην Ιρλανδία, ενώ αμέσως μετά το έριξε στο κυνήγι αγριογούρουνου στην Αλεξανδρούπολη όπου μετέβη με θηριώδες Hummer!

Επί του προκειμένου τώρα, όπως με ενημερώνουν καλά πληροφορημένες πηγές, βάσει των τιμολογίων εξόδων που ανακάλυψε η διοίκηση των Ολλανδών, ο Εξάρχου φέρεται να πραγματοποιούσε επαγγελματικά ταξίδια αντίστοιχα των Σεΐχηδων του Ντουμπάϊ και του Κατάρ!!!

Έγκυροι κύκλοι επισημαίνουν ότι για τις μετακινήσεις του σε Θεσσαλονίκη και Ρουμανία, προκειμένου να παρακολουθεί την έκβαση των έργων του Ακτωρα,  ο …Λώρενς της Αραβίας χρησιμοποιούσε Learjet το οποίο κόστιζε κάθε φορά για μεν την Θεσσαλονίκη 12.000 ευρώ , για δε την Ρουμανία 30.000 ευρώ!

Επιπροσθέτως βάσει των τιμολογίων που ανακάλυψαν οι Ολλανδοί ο διευθύνων σύμβουλος του Ακτωρα και δεξί χέρι του Σάκη, για τον οποίο είχε σοβαρές επιφυλάξεις ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης και μάλιστα συγκρούστηκε με τον αδερφό του για το λόγο αυτό, είχε μεγάλη αδυναμία στους αστακούς, που αποτελούσαν και το αγαπημένο του γεύμα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών!!!

Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι, ότι με την αποκάλυψη των τιμολογίων εξόδων αναδύονται  στην επιφάνεια οι …χίλιες και μία νύχτες της «αραβικής» Διοίκησης Σάκη – Εξάρχου!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.