Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθώ τα ζητήματα που πρόκειται να θέσει η οικογένεια Κουτσολιούτσου προς τη νέα διοίκηση της Folli follie και τους εξυγιαντικούς μηχανισμούς που έχουν εγκατασταθεί στην πολύπαθη εταιρία, αναφορικά με πράξεις ή παραλείψεις, κατά το μεσοδιάστημα της προφυλάκισης της, σχετικά με θυγατρικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Ασφαλώς, επί της αρχής αλλά και ως πάγια δημοσιογραφική θέση μας, σε κάθε περίπτωση επιθυμούμε ξεκάθαρες και διαφανείς διαδικασίες, όλα στο φως καθώς και πλήρη έλεγχο πράξεων και ενεργειών από όποια πλευρά και αν προέρχονται!

Και κατανοούμε, παρά την μυθική απάτη, το εύλογο του ενδιαφέροντος της οικογένειας!

Αλλά πέραν των Κουτσολιούτσων είμαστε απείρως πιο ευαισθητοποιημένοι με τους ομολογιούχους, τους μετόχους και τις τράπεζες, για τις ζημιές που υπέστησαν από μια απάτη πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά που πραγματοποιήθηκε από μια συμμορία την οποία απάρτιζαν πέραν των Κουτσολιούτσων, χρηματιστές, τραπεζίτες, νομικοί σύμβουλοι – μεσάζοντες- νταραβεριτζήδες, ενδιάμεσοι και επικοινωνιολόγοι, καθώς και λοιποί δήθεν ευυπόληπτοι φιρφιρίκοι, από εκείνους που αυτοαποκαλούνται «της καλής κοινωνίας»!

Και οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να γεμίσουν την τσέπη και να παριστάνουν σήμερα τους καμπόσους, με θράσος χιλίων πιθήκων, αυθάδεια και αλαζονεία!

Όλα αυτά τα αρπακτικά κατά μόνας ή από κοινού, όχι μόνο διοργάνωσαν την απίστευτη απάτη μέσα από την οποία καταλήστευσαν το επενδυτικό κοινό και ξεφτίλισαν το ελληνικό χρηματιστήριο διεθνώς, όχι μόνο υφάρπαξαν μέσα από ένα πλιάτσικο «τεχνοκρατικό», σχεδιασμένο από διαβολικά μυαλά, τα ασημικά της Folli follie, εις βάρος της ίδιας της εταιρίας, των μετόχων της, των ομολογιούχων και των τραπεζών, αλλά μέχρι τώρα την έχουν βγάλει καθαρή, στο απυρόβλητο, μακριά από διώξεις, ανακρίσεις, ελέγχους των αρμοδίων ανεξάρτητων αρχών!

Επειδή λοιπόν η οικογένεια Κουτσολιούτσου εμφανίζεται μέσα από τις φυλακές προβληματισμένη για την τύχη της Folli follie και τον τρόπο διαχείρισης της, ας μας πει πρώτη, πώς ακριβώς – στην τούρλα του Σαββάτου, πάνω στην αναστάτωση των καιρών- πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της Folli follie δήθεν νομότυπα έκαναν φτερά!

Και ας μας δώσει η οικογένεια Κουτσολιούτσου μια εξήγηση γιατί ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να καλύπτει τα μέλη της σπείρας που έχουν μείνει μυστηριωδώς έξω από το κάδρο των αρχών!

Αυτά προς το παρόν…