Μετά την παρέμβαση της Αξίας (με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της) και του Radar.gr πού αποκάλυψαν τις υπόγειες μεθοδεύσεις επιχειρηματικών και άλλων κύκλων που εμπλέκονταν ενεργά ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Folli follie, να αποφυλακιστούν οι Κουτσολιούτσοι με αντάλλαγμα τη …σιωπή (!!!), ήρθε η Δικαιοσύνη (και εν προκειμένω το δικαστικό συμβούλιο) να αποκαταστήσει την τάξη, να στείλει στο σκαμνί 13 κατηγορούμενους και να παρατείνει για άλλους 6 μήνες την προσωρινή κράτηση του Δημήτρη και του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν το Σάββατο από την πάντα έγκυρη και καλά πληροφορημένη οικονομική εφημερίδα Αξία, οι Κουτσολιούτσοι το τελευταίο διάστημα ήταν απογοητευμένοι από την προσωρινή τους κράτηση την οποία ζητούσαν να αντικατασταθεί με άλλους περιοριστικούς όρους, πχ βραχιολάκι ή κατ’ οίκον περιορισμό!

Και ταυτοχρόνως φέρονται να έστελναν μηνύματα προς τα έξω, σε συνεργούς τους των οποίων ο πρωταγωνιστικός ρόλος δεν έχει αποκαλυφθεί επαρκώς, ότι θα …μιλήσουν, θα σπάσει ο νόμος της …σιωπής, κοινώς η …ομερτά!!!

Υπό αυτό το πρίσμα, τα επιχειρηματικά, χρηματιστηριακά και τραπεζικά συμφέροντα που στην ουσία αποτελούν πρωταγωνιστικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, πλην όμως δεν έχουν μπει ακόμη στο κάδρο των διώξεων, παρά τις καταγγελίες και τα στοιχεία που φέρεται να έχουν φθάσει στα χέρια των αρμοδίων αρχών, επιδίωξαν με κάθε τρόπο να εγγυηθούν και να διαμορφώσουν συνθήκες τέτοιες που να επιτρέπουν την αποφυλάκιση πατέρα και γιου Κουτσολιούτσου!

Με αντάλλαγμα τη σιωπή τους, με τη δέσμευση ότι θα κρατήσουν τα στόματα τους κλειστά και δεν θα παράσχουν στις αρχές αποδεικτικά στοιχεία ενοχής των συνεργών και συνενόχων τους που είναι ακόμη στο απυρόβλητο, πάμπλουτοι από τα κλεμμένα και μετά το πλιάτσικο στα περιουσιακά στοιχεία της Folli follie!

Δυστυχώς γι’ αυτούς έπεσαν σε τοίχο!!!

Η Δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά έκανε το καθήκον της, το μέγιστο λειτούργημα της και οι επιδιώξεις των υπόγειων – υπόπτων συμφερόντων έπεσαν στο κενό!

Και διερωτάται κανείς: μήπως τελικά ήρθε η ώρα οι Κουτσολιούτσοι να μιλήσουν;

Οι Κουτσολιούτσοι, τα επιχειρηματικά κέντρα και οι συνένοχοι που μένουν στο σκοτάδι…