Είναι γνωστό τοις πάσι στην αγορά ότι Ανδριόπουλος και Καρυτινός είναι κολλητάρια! Και από την εποχή της Eurobank αλλά και από τις καλές μέρες της Εθνικής και τα ηχηρά ντιλ!

Και η κολεγιά αυτή συνεχίστηκε μέχρι σήμερα, καθώς από διαφορετικό μετερίζι ο καθένας πάντα εύρισκαν τον τρόπο να συνεργαστούν και στο τέλος της ημέρας οι δουλειές να γίνουν πιο εύκολες, παίρνοντας ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί!

Στην παρέα των δύο με την πάροδο του χρόνου προστέθηκε άλλος ένας αετός του real estate, ο σκαφάτος Χρυσικός, πουλέν του Πρεμ Γουάτσα στην Eurobank, άνθρωπος και τοποτηρητής του Καναδού, το μάτι του και το αυτί του, όπως λένε οι κακές γλώσσες στη συστημική τράπεζα!

Με μεγάλη επιτυχία πρόσφατο ντιλ στη Μύκονο, εκεί όπου ενεπλάκησαν στην αγοραπωλησία τεράστιας έκτασης ο γνωστός νταραβεριτζής Κελεμπίας, υψηλόβαθμα μαύρα ράσα (με χάρη και νάζι) αλλά και «παράγοντας» της επιχειρηματικής ζωής που πήρε και αυτός σε είδος το μερτικό που του αναλογεί!

Το επώνυμο κουαρτέτο έρχεται να συμπληρώσει ο επιχειρηματίας Παπαλέκας, γνωστός από τις μπίζνες και τα γλέντια στο Νάμμος της Μυκόνου, ο οποίος περιφερόταν το καλοκαίρι με υπερπολυτελές σκάφος 75 μέτρων στο Αιγαίο, παρέα με Ρέμο και την γνωστή παρέα!

 

Γιατί η Dimand κατέβηκε μόνη της, χωρίς την Prodea, στον διαγωνισμό του Μινιόν;

Επί του προκειμένου, τώρα, εντύπωση προκάλεσε στους καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα το γεγονός ότι η Dimand κατέβηκε μόνη της, με άλλη προσφορά, στο Μινιόν και εντέλει υπέβαλε την καλύτερη πρόταση, άνω των 25 εκατ. Ευρώ, με την οποία αναδείχθηκε πλειοδότης στη σχετική διαδικασία!

Και τούτο διότι είχαμε μέχρι σήμερα συνηθίσει, Dimand και Prodea (η οποία υπέβαλε ανεξάρτητη προσφορά!!!) να κατεβαίνουν μαζί στις διεκδικήσεις πολύτιμων φιλέτων ακινήτων, συνεπικουρούμενες ενίοτε από την Grivalia!

Ας μην ξεχνάμε ότι Ανδριόπουλος (το… φτωχόπαιδο από την Πάτρα, που γράφουν τα γλειψηματικά σάιτ! Θα με πιάσουν τα… κλάματα χριστουγεννιάτικα!) και ο big boss της Prodea είναι αυτοκόλλητοι! Τόσες και τόσες δουλειές έχουν κάνει εδώ και χρόνια!

Γιατί, λοιπόν, στον διαγωνισμό του Μινιόν Ανδριόπουλος και Καρυτινός κατέβηκαν μόνοι τους και όχι μαζί σε μία κοινοπραξία;

Έχει γίνει κάτι που δεν ξέρουμε; Ή απλώς εμπνεύστηκαν από τις διαχρονικές τακτικές των εργολάβων να κατεβαίνουν στους διαγωνισμούς με διαφορετικές προσφορές, ως κυκλωτικές κινήσεις τρόπον τινά, για να εξασφαλίσουν το έργο; Και μετά να διευρυνθεί η ανάδοχος κοινοπραξία Dimand στην οποία θα ενταχθεί και η Prodea; Και η Grivalia, αν το θέλει!

Το «όραμα» Σκέρτσου να φύγουν τα υπουργεία από το κέντρο και στη θέση τους να… φυτρώσουν φοιτητικές εστίες! Ποιοι θα τις φτιάξουν;

Προφανώς στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη μοιρασμένη δουλειά, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αετονύχηδων του real estate, όπως ακριβώς διαφαίνεται η… έμπνευση Σκέρτσου να φύγουν τα υπουργεία και οι υπηρεσίες του Δημοσίου από το κέντρο της πόλης και να μετεγκατασταθούν στον Υμηττό!

Και τα ακίνητα του κέντρου της Αθήνας θα μετασχηματιστούν ούτως ώστε να επιστρέψουν οι νέοι στον αστικό ιστό!

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτές τις δήθεν εμπνεύσεις, κοινώς αρλούμπες, του Σκέρτσου δεν τις τρώει κανείς! Φωνάζει από μακριά η υπόθεση ότι έχει στρωθεί και φωτογραφηθεί για τους ατσίδες του real estate, οι οποίοι φιλοδοξούν να μετεξελίξουν τα ακίνητα του Δημοσίου που θα εγκαταλειφθούν από τις υπηρεσίες, που σήμερα στεγάζουν, σε φοιτητικές εστίες υψηλού επιπέδου και μεσαίων και άνω εισοδηματικών στρωμάτων!