Εντύπωση προκάλεσε στους καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, το γεγονός ότι η Dimand κατέβηκε μόνη της, με άλλη προσφορά στο Μινιόν και εν τέλει υπέβαλε την καλύτερη πρόταση, άνω των 25 εκατ. ευρώ με την οποία αναδείχθηκε πλειοδότης στη σχετική διαδικασία!

Και τούτο διότι είχαμε μέχρι σήμερα συνηθίσει, Dimand και Prodea (η οποία υπέβαλε μόνη της ανεξάρτητη προσφορά;) να κατεβαίνουν μαζί στις διεκδικήσεις πολύτιμων φιλέτων ακινήτων, συνεπικουρούμενες ενίοτε από την Grivalia!

Ας μην ξεχνάμε ότι Ανδριόπουλος (το …φτωχόπαιδο από την Πάτρα, που γράφουν τα γλειψηματικά σάιτ! Θα με πιάσουν τα …κλάματα Χριστουγεννιάτικα!) και Καρυτινός είναι κολλητάρια!

Τόσες και τόσες δουλειές έχουν κάνει εδώ και χρόνια! Και δίπλα ο Χρυσικός, το πουλέν του Πρεμ Γουάτσα, με τον οποίο λειτουργούν λίγο πολύ ως συγκοινωνούντα δοχεία!

Όλοι μαζί, δηλαδή, παίρνουν τις δουλειές εκ του ασφαλούς και μοιράζονται ρίσκο και κέρδη!

Γιατί λοιπόν στον διαγωνισμό του Μινιόν Ανδριόπουλος και Καρυτινός κατέβηκαν μόνοι τους και όχι μαζί σε μία κοινοπραξία;

Έχει γίνει κάτι που δεν ξέρουμε; Ή απλώς εμπνεύστηκαν από τις διαχρονικές τακτικές των εργολάβων να κατεβαίνουν στους διαγωνισμούς με διαφορετικές προσφορές, ως κυκλωτικές κινήσεις τρόπον τινά, για να εξασφαλίσουν το έργο; Και μετά να διευρυνθεί η ανάδοχος κοινοπραξία Dimand στην οποία θα ενταχθεί και η Prodea; Και η Grivalia, αν το θέλει!

ΥΓ. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμη άλλα 6.000 τ.μ. του Μινιόν, εκτός διαγωνισμού, για τα οποία θα πρέπει να γίνει ανεξάρτητη διαπραγμάτευση!