Ως γνωστόν ο Γ. Χρυσικός αποτελεί το αγαπημένο παιδί του Πρεμ Γουάτσα στην Eurobank χάρις στην ευελιξία και πανθομολογούμενη ευστροφία του οποίου ο γνωστός κερδοσκόπος των αγορών έχει βγει από τη συμμετοχή του (διά μέσω του περίφημου χρηματιστηριακού – τραπεζικού κόλπου της συγχώνευσης της Eurobank με την Grivalia) πολλαπλά κερδισμένος!

Ο ισχυρός άνδρας της Fairfax έγινε κυρίαρχος της Eurobank και ως ανταπόδοση κατέστησε τον Χρυσικό τοποτηρητή και επί της ουσίας ανεξέλεγκτο στο κομμάτι του real estate και όχι μόνο!

Στην αγορά έχουν να λένε για την διαβόητη απόκτηση τεράστιας έκτασης αντί πινακίου φακής στην Μύκονο, μία συναλλαγή που οι φήμες λένε ότι ενεπλάκησαν νταραβεριτζήδες της αγοράς που είχαν αποσπάσει συμβόλαια απόκτησης της έκτασης από τους παπάδες, τα οποία πούλησαν στην Grivalia!

Αν η ιστορία αυτή αληθεύει, ότι δηλαδή ενεπλάκησαν η Μητρόπολη της Σύρου και μεσάζοντες – αρπακτικά, για τα οποία λέγεται ότι απέσπασαν αμοιβές σε γη και χρήμα, είναι προφανές πως πρόκειται για υπόθεση για την οποία οι Αρχές της Δικαιοσύνης όφειλαν να παρέμβουν αυτεπάγγελτα!

Επί του προκειμένου τώρα, στην πιάτσα του real estate ακούγεται εντόνως ότι η νέα συμμαχία είναι αυτή του Χρυσικού με τον Παπαλέκα – που όπως μου λένε δεν αρέσει καθόλου στον Καρυτινό της Prodea (αυτό τον αδάμαντα του real estate) η οποία κατά πληροφορίες εγκαινιάζεται και θεμελιώνεται με το μεγάλο project των Αστεριών της Γλυφάδας!

Εκεί όπου η οικογένεια Παπαθεοχάρη έχει εγείρει αντιρρήσεις και ενστάσεις όσον αφορά θέματα διαχείρισης στις παλιές καμπάνες, αλλά και στους χώρους εστίασης και αναψυχής!

Για τον μεγιστάνα του real estate σε Ελλάδα και Ρουμανία Παπαλέκα, ακούγεται εσχάτως ότι είναι πίσω από τον «γνωστό επιχειρηματία» – «μοντέλο» Φιντιρίκο, που λέγεται ότι είναι πίσω από τον Πηλαδάκη στην υπόθεση εξυγίανσης – εξαγοράς της αλυσίδας των 4 μικρών καζίνο!

Το σκάνδαλο – μαμούθ στην Άνω Μερά της Μυκόνου