Απόβαση στην Πάρο πραγματοποιεί κατά πληροφορίες ο μεγαλοεπιχειρηματίας του real estate Παπαλέκας, ο οποίος εμπλέκεται ενεργά σε πλήθος real estate projects στη Μύκονο, στα Αστέρια Γλυφάδας και αλλού σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από συνεργασίες και συμφωνίες τόσο με την παρέα της Prodea, όσο και εκείνη της Grivalia! Όλα τα καλά παιδιά δηλαδή…

Έγκυρες πληροφορίες από το νησί των Κυκλάδων που τα τελευταία χρόνια έχει εκτιναχθεί τόσο τουριστικά όσο και σε επίπεδο τιμών real estate, κάνουν λόγο για δυο κινήσεις του επιχειρηματία Παπαλέκα οι οποίες αφορούν:

Πρώτον, συμφωνία διαχείρισης ή και απόκτησης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Paros, στον κόλπο της Νάουσας στην περιοχή ανάμεσα στις Κολυμπήθρες και το Μοναστήρι!

Πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα που κάποτε μεσουρανούσε, πάνω στη θάλασσα, με κεντρικό κτήριο και μπανγκαλόου, νεροτσουλήθρες, δική του παραλία και άδεια για μαρίνα σκαφών αναψυχής!

Το ιστορικό ξενοδοχείο Porto Paros στην Πάρο

Δεύτερον, συμφωνία διαχείρισης της έκτασης πάνω στη θάλασσα όπου την ώρα τούτη βρίσκεται το περίφημο κάμπινγκ στον κόλπο της Παροικιάς!

Ένα ακίνητο κατάλληλο για ξενοδοχειακή εγκατάσταση και beach bar που εκτείνεται ακριβώς πάνω στο Μαρτσέλο, μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού!