Βοά ο τόπος ότι στα Νότια Προάστια, και ειδικότερα στην Βουλιαγμένη, έχει στηθεί «το κόλπο του αιώνα» όσον αφορά σε ακίνητα-φιλέτα των οποίων μεθοδεύεται σκανδαλωδώς η πώληση-παραχώρηση σε ύποπτα, αφερέγγυα και αναξιόπιστα συμφέροντα!

Οι εγκέφαλοι της εν εξελίξει «μαϊμουδιάς», μολονότι την πρώτη φορά έφαγαν τα μούτρα τους, εντούτοις επιμένουν στην πρωτοφανή προώθηση υπόγειων και επικίνδυνων διαδικασιών που θίγουν πρόσωπα, καταστάσεις και… ηγεσίες!

Βλέπετε, μέσα από τα ραντεβού στην περιοχή της Βάρης με γνωστά λαμόγια δήθεν επιχειρηματίες και ορισμένους αυτοαποκαλούμενους εφοπλιστές, με την παρουσία τοπικών αρχόντων που τώρα την κάνουν… γυριστή ενώ συμμετείχαν στην συνωμοσία, προφανώς δόθηκαν υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις!

Και οι φήμες μιλούν για κάτι… προκαταβολές που έπεσαν σε… ανιψιούδια και τους συν αυτοίς!

Επί του προκειμένου, τώρα, στο κόλπο πέρα από τους γνωστούς… παπατζήδες που στήνουν την δουλειά μετέχουν Έλληνες νταραβεριτζήδες, συγγενικά πρόσωπα από τα υψηλά πατώματα, καθώς και ισραηλινά συμφέροντα-funds που κάνουν διεθνές παιχνίδι με τα ακίνητα και κονομάνε από τις υπεραξίες!

Μήπως πρέπει και πάλι να τους μαζέψει ο… Μεγάλος;