search

AREA 51

Πώς οι εφοπλιστές – πετρελαιάδες (Μαρτίνος, Προκοπίου κλπ), με τα σπίτια μπροστά στην πλαζ στο Καβούρι, εξασφάλισαν την ησυχία τους με τη συνδρομή Δήμου Βουλιαγμένης και Δημοσίου!

Οι βαρύγδουπες δηλώσεις (μπούρδες) περί επενδύσεων και οι Αμερικανοί τουρίστες του Χίλτον που θα παίρνουν το λεωφορείο από την Βας. Σοφίας για να κατεβαίνουν για μπάνιο!

Πώς οι εφοπλιστές - πετρελαιάδες (Μαρτίνος, Προκοπίου κλπ), με τα σπίτια μπροστά στην πλαζ στο Καβούρι, εξασφάλισαν την ησυχία τους με τη συνδρομή Δήμου Βουλιαγμένης και Δημοσίου!

Για να καταλαβαίνετε, επειδή διαβάζω κάτι βαρύγδουπες δηλώσεις σχετικά με τις επενδύσεις (!!!) των εφοπλιστών – πετρελαιάδων – ξενοδόχων στην πλαζ στο Καβούρι, εκεί δίπλα από το Divani Palace, σας πληροφορώ ότι στην πραγματικότητα όλα αυτά «είναι παραμύθια τούμπανο» και πως με τη συνδρομή του Δήμου Βουλιαγμένης και του Ελληνικού Δημοσίου οι οικογένειες Μαρτίνου, Προκοπίου και άλλες που έχουν σπίτι πάνω στη θάλασσα – πρόσωπο με την εν λόγω πλαζ, διασφάλισαν την ησυχία τους!!!

Σιγά μην αποσκοπούσαν οι εφοπλιστές – πετρελαιάδες που έχουν κονομήσει εκατοντάδες εκατομμύρια με τη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου, να νοικιάζουν ξαπλώστρες και ομπρέλες στους περαστικούς κολυμβητές ή να πουλάνε φραπέ και freddo espresso!

Και είναι επίσης αφελής όποιος θεωρεί ότι ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, ο «κοντός» όπως τον αποκαλούν οι στενοί του φίλοι, μπήκε στην διαχείριση της πλαζ, γιατί ευελπιστεί οι Αμερικανοί που θα διαμένουν στο Χίλτον (όταν ποτέ ανεγερθεί μετά τα στατικά ζητήματα που προέκυψαν σε σχέση με τον νέο αντισεισμικό νόμο), θα παίρνουν το λεωφορείο από την Βασιλίσσης Σοφίας για να κατεβαίνουν στο Καβούρι για να κάνουν μπάνιο…

Διαβάστε ακόμη: