Επανέρχονται στο προσκήνιο τα σενάρια για τον Άκτωρα, καθώς μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάκτωρ – Wade Adams – Δημήτρη Κούτρα,  οι εφοπλιστές Μπάκος και Καϋμενάκης (Winex), στοχεύουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στο χώρο των κατασκευών.

Με φόντο τις πληροφορίες, η μετοχή της Ελλάκτωρ σημειώνει κέρδη άνω του 7%.

Το radar.gr έχει μεταδώσει ότι η Intrakat αποτελεί φαβορί για την απόκτηση του Άκτωρα.

«Ο Εξάρχου και οι Μπακοκαυμενάκηδες και λεφτά έχουν αλλά και πληρώνουν! Δεν είναι δηλαδή σαν τον Κούτρα και τον Κύπριο Ράμογλου! Η προσφορά της Ιντρακάτ ήταν από την αρχή υψηλότερη!

Γιατί θέλει να μπει ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι και να αποτελέσει ισότιμο παίκτη στις κατασκευές! Φανταστείτε ότι την ώρα τούτη στις 3 μεγαλύτερες εργολαβίες που βγήκαν, το κοινοπρακτικό σχήμα είναι «ΓΕΚ Τέρνα, Άκτωρ, Ιντρακάτ»!!!

Σε απλά λόγια η απόκτηση του Άκτωρα από την Ιντρακάτ την καθιστά πολύ ισχυρό παίκτη των κατασκευών! Συμπερασματικά, και οι 3 ενδιαφέρονται για τον Άκτωρα, αλλά και ο Ολλανδός (λέει ότι) δεν πουλάει! Αν θα έπρεπε να μιλήσουμε με πιθανότητες, προσωπικά θα έλεγα ότι φαβορί είναι η Ιντρακάτ (στην οποία κατά τη γνώμη μου θα καταλήξει ο Άκτωρ) και αουτσάιντερ ο Μυτιληναίος για πολλούς και ποικίλους λόγους», έγραφε το radar στις 14/03.

Διαβάστε περισσότερα