Η Θεοδώρα Τζάκρη, γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με μήνυμά της στους βουλευτές του κόμματος, τους ενημέρωσε πως θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα από 19 έως 21 Ιανουαρίου του 2024 στις… Σπέτσες.

Ειδικότερα, αποδέκτες της πρόσκλησης έγιναν χθες το βράδυ με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποστολέας ήταν η Γραμματέας της ΚΟ, Θεοδώρα Τζάκρη, μεταφέροντας το μήνυμα του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα που έχει αποσταλεί, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους βουλευτές του κόμματος.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θεοδώρας Τζάκρη:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι

Καλή Χρονιά!

Διανύουμε έναν πολύ πυκνό μήνα, ο οποίος, πέραν του κοινοβουλευτικού έργου, περιλαμβάνει και την προετοιμασία του κόμματός μας για το μεγάλο συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρός μας Στέφανος Κασσελάκης μου ανέθεσε ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για την συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου του 2024 στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα το διάστημα από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο του 2023, αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος, προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών παρεμβάσεων στον τομέα σας.

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η μέγιστη διάρκεια της παρουσίασης όλων αυτών των στοιχείων σε μορφή power point δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30’ με εξαίρεση αυτή του Τομέα Οικονομικών που μπορεί να διαρκέσει ως 60’. Συνιστάται ο απολογισμός του έργου να μην υπερβαίνει τα 10’ λεπτά και ο υπόλοιπος χρόνος να αφορά τον προγραμματισμό των δράσεων για το επόμενο εξάμηνο και την κατάθεση νομοθετικών παρεμβάσεων.

Παρακαλείσθε τα power points να αποσταλούν μέχρι 18-1-2024.

Σ.Σ. Για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

ΜΣΧ

Θεοδώρα Τζάκρη

Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ».

Διαβάστε ακόμη: