Άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια αναμένεται να έχει ο εμφύλιος που ξέσπασε ανάμεσα στις αντιμαχόμενες φατρίες για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα άρχισαν μετά τα λεγόμενα του πρώην οικονομικού διευθυντή του κόμματος συνεπεία της αποπομπής του.

Στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη στη διάρκεια της περιόδου Κασσελάκη μιλούν για αρκετές εκροές.

Μάλιστα δεν αποκλείεται στο τέλος να παρέμβει η Δικαιοσύνη. Κομβικό πρόσωπο που πρέπει να χειριστεί την κατάσταση λόγω της θέσεώς του είναι ο σημερινός γενικός διευθυντής.

Ο διευθυντής κ. Μαυροκεφαλίδης εντάχθηκε ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με άλλα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. (όπως ο κ. Θεοχαρόπουλος) το 2016.

Ουσιαστικά ήταν το δεξί χέρι του Φώτη Κουβέλη και τον ακολούθησε στη Συντονιστική Επιτροπή της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς, την οποία σύστησε ο κ. Κουβέλης όταν αποχώρησε από τη ΔΗΜ.ΑΡ.

Μετέπειτα, ακολούθησε τον Φώτη Κουβέλη και κατά την επιστροφή του στην Κουμουνδούρου, στην δεύτερη περίοδο διακυβέρνησης Τσίπρα.

Αν και δεν ήταν ποτέ από τα ιδιαίτερα προβεβλημένα στελέχη, όντας το “δεξί χέρι” του Φώτη Κουβέλη, η παρουσία του στον ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε το έδαφος στο οποίο μπόρεσαν να αναπτυχθούν οι κινήσεις προσέγγισης με στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ.ΑΡ.

Διαβάστε ακόμη: