Eπεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα, καθώς νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου αποχώρησαν από τη διαδικασία μετά από καταγγελίες όσοι στηρίζουν Στέφανο Κασσελάκη.

Αναλυτικότερα, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του οργάνου που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αποχώρησαν και μέλη του προεδρείου που τον στηρίζουν.

Όπως ανέφερε η πλευρά των αποχωρησάντων, οι λόγοι της αποχώρησης είναι «το γεγονός ότι μεθοδεύτηκε η μετάθεση του Συνεδρίου με πρόσχημα ότι δεν μπορούσε να βρεθεί ελεύθερος χώρος και η πρόσκληση στην αρχή της συνεδρίασης να μιλήσουν οι υποψήφιοι ενώ δεν έχουν κατατεθεί τυπικά οι υποψηφιότητες».

Οι τόνοι στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υψηλοί από νωρίς. Η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το πόθεν έσχες του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψηφιότητα του πρώην προέδρου συνοδεύεται από 87 υπογραφές.

Αμέσως μετά την παρέμβαση της Θεοδώρας Τζάκρη στη συνεδρίαση, ανέβηκε στο βήμα της ΚΕ η Όλγα Γεροβασίλη και ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δια αντιπροσώπων».

Διαβάστε ακόμη: