search

TOP SECRET

Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ειδικά στον Δυτικό Τομέα όπου συνωστίζονται οι Δούρου, Αχτσιόγλου, Κουρουμπλής, Καφαντάρη, Βίτσας, Ρήγας και Παπαχριστόπουλος τα «καρφώματα» δίνουν και παίρνουν

Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ

Στα μέσα Ιανουαρίου πρόκειται να οριστικοποιηθούν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως, τα συντροφικά μαχαιρώματα πάνε σύννεφο, ειδικά στον Δυτικό Τομέα όπου συνωστίζονται οι Δούρου, Αχτσιόγλου, Κουρουμπλής, Καφαντάρη, Βίτσας, Ρήγας και Παπαχριστόπουλος.

Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη περιφέρεια θα εκλέξει τρεις βουλευτές, κάποια από τα στελέχη θα μείνουν εκτός Βουλής.

Γκρίνιες για την υποψηφιότητα Ζαρακιώτη

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να στηρίξει τον καθηγητή του ΑΠΘ Γ. Ζαρακιώτη για υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η απόφασή του προκαλεί γκρίνιες στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, τα οποία ισχυρίζονται ότι η υποψηφιότητα του καθηγητή δεν έχει καμία τύχη, γιατί είναι παντελώς άγνωστος.

Βέβαια, και στην περίπτωση κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβαζε κάποιο τοπικό στέλεχος πάλι την ίδια τύχη θα είχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διαβάστε ακόμη: