Η Όλγα Πηλιάκη δεν θα συνεχίσει στο «Survivor 2024», όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου.

Η αθλήτρια βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα θέμα υγείας με τον αυχένα της και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να αποχωρήσει.

Ο παρουσιαστής είπε στους υπόλοιπους παίκτες: «Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η Όλγα Πηλιάκη βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις μέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο να μη συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού».

Ο σύζυγος της Όλγας Πηλιάκη και επίσης πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε με ανάρτηση ότι έμαθε τα νέα από την τηλεόραση.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έγραψε στο Instagram: «Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία».

Διαβάστε ακόμη: