Αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο ο τραγουδιστής

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τον παίκτη του Survivor Βαλάντη καθώς το τηλεοπτικό κοινό δεν τον κράτησε στο παιχνίδι και τον έστειλε πίσω στην Αθήνα. Ο τρόπος που μίλησε στην συμπαίκτριά του, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε τους Διάσημους και το τηλεοπτικό κοινό να θέλουν την άμεση αποχώρησή του από το Survivor.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση τη χθεσινή βραδιά ήταν ο Βαλάντης, με τον Γιωρίκα Πιλίδη και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Η αποχώρησή του ήταν επεισοδιακή μιας και ο Βαλάντης δεν χρειάστηκε καν να χαιρετήσει τις δύο ομάδες, αφού αποφάσισε να μην δώσει το «παρών» στο Συμβούλιο αποχώρησης, με τον Γιώργο Λιανό να λέει πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει σε Survivor.

Όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα στην καλύβα, η πρώτη αντίδραση του Βαλάντη ήταν να βγάλει την κόκκινη μπαντάνα και να την πετάξει στη φωτιά.

Ένταση μεταξύ Μυρέλλας και Κατσαούνη

Εκτός από την αποχώρηση το θέμα που απασχόλησε Διάσημους και Μαχητές ήταν ο Κατσαούνης και η Μυριέλλα, καθώς και η αντίδραση του αγρότη πριν τον χθεσινό αγώνα Beach Volley.

Σε πολλές σκέψεις μπήκε και η Μυριέλλα, η οποία παραδέχθηκε ότι ίσως παρασύρθηκε από την όλη κατάσταση επειδή είναι ρομαντική και τελικά κατάλαβε ότι η αληθινή της δύναμη είναι έξω και πλέον δεν υπάρχει κάτι με τον Γιώργο.

«Ήταν κάτι πλατωνικό», σημείωσε η ηθοποιός.

Για το τέλος του ειδυλλίου μίλησε και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος έκανε λόγο για κοροϊδία και δήλωσε ότι δεν θέλει να την βλέπει μπροστά του καθώς τον εξαπάτησε.

«Χθες στον αγώνα βόλεϊ άνοιξα μία παρένθεση, αναφέρθηκα συγκεκριμένα στη δεσποινίδα Μυριέλλα Κουρεντή και ήθελα να της πω και να δηλώσω πως αυτό το ειδύλλιο κι ο ρομαντισμός ανάμεσά μας έχει τελειώσει απ’ τη δικιά μου τη μεριά. Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματα μου για τη Μυριέλλα έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελάει μαζί μου. Ήθελα να τονίσω ότι τέλειωσε αυτό το ειδύλλιο και το θεωρώ πολύ μεγάλη απάτη, είναι πολύ καλή ηθοποιός γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων. Δεν μπορεί να κοιτάει να καλύψει τη μοιχεία» δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης για την Μυριέλλα Κουρεντή.