Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι επισήμως ο διάδοχος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Super League, με τα μέλη του συνεταιρισμού να συνεδριάζουν την Παρασκευή (05/01) και να ψηφίζουν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο νυν αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ είχε ασκήσει τα συγκεκριμένα καθήκοντα και στο πρόσφατο παρελθόν (αποχώρησε πριν από 2,5 χρόνια) έχοντας το ρόλο του προέδρου για συνολικά 14 μήνες, με τον έμπειρο παράγοντα να αναλαμβάνει εκ νέου τα συγκεκριμένα καθήκοντα έχοντας τη στήριξη των περισσότερων ομάδων, από τη στιγμή μάλιστα που δεν είχε αντίπαλο για τη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από μια περίοδο χωρίς «κεφαλή» στον συνεταιρισμό, εκτελούσε προσωρινά χρέη προέδρου η Κάτια Κοξένογλου, με τον Λυσάνδρου να αναλαμβάνει μετά από τη θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό από τη θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου, Α’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας.

Διαβάστε ακόμη: