Ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός, αποδεικνύει για πολλοστή φορά το διορατικό του πνεύμα και τη μεθοδικότητά του, επενδύοντας σε τομείς που σήμερα, αλλά και για τις επόμενες δεκαετίες έχουν βέβαιο μέλλον και εξασφαλισμένη κερδοφορία.

Η Sunlight Group Συστήματα Ενέργειας (Sunlight Group), μέλος του διεθνούς επενδυτικού ομίλου Olympia Group και εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης για τον κλάδο της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics) και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας από ΑΠΕ, συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, στις…πέντε ηπείρους.

Αυτή τη φορά εξαγόρασε του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της Israeli Industrial Batteries (IIB) Energy Storage Systems.

Πρόκειται για εταιρεία που ειδικεύεται στη συναρμολόγηση και διάθεση βιομηχανικών μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στο Ισραήλ, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική (περιοχή ΜΕΝΑ).

Η συμφωνία εξαγοράς παγιώνει την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών την τελευταία δεκαετία.

Οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν την αυτόνομη επιχειρηματική λειτουργία τους, αναζητώντας ταυτόχρονα συνεργασίες και συνέργειες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αγορών του Ισραήλ, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Διαβάστε περισσότερα