Με αφορμή το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου στην Κρήτη, το κράξιμο και η ξεφτίλα του αθλητικού τμήματος της Δημόσιας Τηλεόρασης συνεχίζεται δίχως ανάσα.

Όσοι συντονίστηκαν στην ΕΡΑ Σπορ χθες για να ακούσουν τους αγώνες δεν πίστευαν στα …αυτιά τους καθώς νόμιζαν ότι είχαν συντονιστεί στο «Ράδιο Μπάμπης» αφού η διοίκηση του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ δεν έστειλε τεχνικό με αποτέλεσμα οι μεταδώσεις να γίνονταν με κινητό λες και βρισκόμαστε σε χώρα του τρίτου κόσμου.

Την ώρα λοιπόν που η «παρέα» που λυμαίνεται το αθλητικό τμήμα παίρνει μπόνους (κυρίως για την απαξίωση του τμήματος όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν) τσιγκουνεύονται τα  30-40 ευρώ, που θα στοίχιζαν οι βενζίνες και τα οδοιπορικά ενός τεχνικού όχι από την Αθήνα αλλά από το Ηράκλειο ή μια άλλη πόλη της Κρήτης.

Και καλά, είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου δεν ντρέπεται για τίποτα αλλά ο προϊστάμενος υποδιεύθυνσης ΕΡΑ σπορ Νίκος Γκομώλης δεν έχει να πει τίποτα για τον απαράδεκτο ήχο; Δεν απολογείται σε κανέναν; Δεν οφείλει μια συγνώμη σε όλους εμάς για την ταλαιπωρία των αυτιών μας;

Επιτομή αναξιοκρατίας το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ

Εμείς πάντως μαθαίνουμε ότι σήμερα θα ξοδευτούν και θα στείλουν τεχνικό από το Ηράκλειο.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι τέσσερις προημιτελικοί έγιναν με κινητό τηλέφωνο, το οποίο σε ένα κλειστό γήπεδο με πολλά σίδερα είναι η επιτομή του απαράδεκτου ήχου.

Και θα το ξαναπούμε, κύριοι της ΕΡΤ, σε όλα τα τμήματα και τα επίπεδα, βάλτε μυαλό και συνέλθετε, ΕΜΕΙΣ σας πληρώνουμε και δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία και την απαξίωση ενός τμήματος που κάποτε ήταν αυτό που έδινε το στίγμα σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Προφανώς όμως όταν δεν έχεις ανάγκη τις μετρήσεις και τις διαφημίσεις για να επιβιώσεις δεν σε νοιάζει και το επίπεδο του προϊόντος σου αφού βρέξει – χιονίσει εσύ θα πληρωθείς.

Αν ήσουν όμως σε ιδιωτικό κανάλι ή ραδιόφωνο σήμερα θα ήσουν στον δρόμο για τον ΟΑΕΔ. 

Υ.Γ.: Οι χορηγοί ακούνε;

Διαβάστε ακόμη: