Η συμφωνία της Sky Express με τον κορυφαίο αερομεταφορέα της Μέσης Ανατολής δημιουργεί ευκαιρίες περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος.

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό περισσότερες επιλογές από τη Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι, προς το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού σε όλη την Ελλάδα.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates από Ντουμπάι και Νέα Υόρκη προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν το ταξίδι, σε έναν από τους 34 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express.

H Sky «μπαίνει»… δυνατά στο παιχνίδι των διεθνών αερογραμμών, με τη νέα στρατηγική συμφωνία να αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δυναμικής του ομίλου, σε διεθνές επίπεδο.

Sky Express, Emirates.

Επιπλέον, δίδει περαιτέρω ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την άφιξη επισκεπτών ακόμη και από περιοχές όπως η Αυστραλία, η Νοτιοανατολική Ασία και η Ινδία, μέσω του αεροδρομίου του Ντουμπάι.

Αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί η συνεργασία με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως οι Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Transavia, Middle East Airlines, Delta κ.ά.

Ο Commercial Director της Sky Express, Γιάννης Λιδάκης, ανέφερε πως «η συνεργασία με την Emirates μάς αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η συστηματική προσπάθεια για την καθιέρωση στη διεθνή αγορά ως αξιόπιστος συνεργάτης, έχει αποτέλεσμα.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέροντας σε όλο και περισσότερους επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο τις κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσουν την εμπειρία των μοναδικών προορισμών της χώρας μας».