Το «Stranger Things» έχει καταφέρει να εξελιχθεί στην πιο επιτυχημένη σειρά της λίστας του Νetflix, με εκατομμύρια τηλεθεατές να περιμένουν την 5η και τελευταία σεζόν.

Η σειρά φαντασίας έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και ενώ αρχικά, κάποιοι την είδαν διστακτικά, τελικά αγάπησαν την παρέα του Χόκινς και ακολούθησαν την περιπέτειά τους μέχρι τέλους.

Οι ηθοποιοί που αποτελούν το καστ, αν και νεαρής ηλικίας κυρίως, έχουν αποδείξει πως διαθέτουν ταλέντο και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο και από την παραγωγή, που φροντίζει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ανανεώσει τη συμφωνία τους, προσφέροντας τεράστιες αυξήσεις στις αμοιβές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, οι μισθοί που θα λάβουν οι ηθοποιοί στο νέο τους συμβόλαιο για την τελευταία σεζόν ξεπερνούν κάθε φαντασία και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

Η πρώτη περιλαμβάνει τους δύο ενήλικους πρωταγωνιστές, τη Γουινόνα Ράιντερ και τον Ντέιβιντ Χάρμπουρ, οι οποίοι θα λάβουν έκαστος 9,5 εκατ. δολάρια για 8 επεισόδια συνολικά. Στις προηγούμενες σεζόν, αμοίβονταν με 2,8 εκατ. δολάρια.

Στη δεύτερη κατηγορία, περιλαμβάνονται οι νεαροί ηθοποιοί, που αποτελούν τη διάσημη παρέα του Χόκινς. Δηλαδή, ο Φιν Γουόλφχαρντ, ο Νόα Σναπ, ο Κάλεμπ ΜακΛόχλιν και ο Γκάτεν Ματαράτζο. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και η Σάντι Σινκ. Οι ηθοποιοί θα λάβουν 7 εκατ. δολάρια ο καθένας, ένα ποσό τεράστιο, σε σχέση με την πρώτη σεζόν, στην οποία έλαβαν μόνο 25.000 ανά επεισόδιο.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δεν συγκαταλέγεται στην κατηγορία αυτή, αφού έχει υπογράφει αποκλειστικό συμβόλαιο με το Netflix. Η πρωταγωνίστρια της σειράς αμοίβεται για ολόκληρη τη σειρά και όχι ανά επεισόδιο, ενώ στο συμβόλαιό της συμπεριλαμβάνονται και άλλα έργα, στα οποία πρωταγωνιστεί, όπως το «The Electric State» και το «Enola Holmes».

Τέλος, στην τρίτη κατηγορία βρίσκονται οι «μεγαλύτεροι» της παρέας, δηλαδή η Μάγια Χοκ, ο Τσάρλι Χίτον, η Ναταλία Ντάιερ και ο Τζόε Κίρι, οι οποίοι θα λάβουν πάνω από 6 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο.

Δείτε το τρέιλερ της 5ης σεζόν:

Διαβάστε ακόμη: