Την πόρτα του εισαγγελέα πρόκειται να περάσει σήμερα Τετάρτη ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ  που φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο του, επίσης δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε χθες Τρίτη (25/6) έπειτα από καταγγελία της κοπέλας στην ΕΛ.ΑΣ. και προκάλεσε σοκ για τη αγριότητά του καθώς το θύμα φέρεται να έχει υποστεί από τα χτυπήματα κάταγμα στο πρόσωπο.

Η νεαρή μετέβη στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, με εμφανή τα χτυπήματα, αλλά κυρίως ράκος ψυχολογικά. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η κοπέλα περιέγραψε όσα της συνέβησαν με εμφανή ταραχή και, για τα χτυπήματα της, είχε και βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν.

Η αντίδρασή του ήταν βίαιη και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο. Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος και στο παρελθόν είχε φερθεί απότομα χωρίς όμως να έχει γίνει σε βάρος του κάποια σχετική καταγγελία.

Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα – κάταγμα στο πρόσωπο και υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια. Η γυναίκα πήγε πρώτα σε νοσοκομείο και από εκεί, έχοντας λάβει βεβαίωση για τα τραύματά της μετέβη στο τμήμα και υπέβαλε μήνυση.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, η διοίκηση της ΕΡΤ ξεκίνησε τη διαδικασία για να τεθεί σε παύση από τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Διαβάστε ακόμη