Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία της συντρόφου του, επίσης εργαζόμενης στη Δημόσια Τηλεόραση.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (23/06), αλλά η καταγγελία έγινε σήμερα (25/6) από τη σύντροφό του στη ΓΑΔΑ και ο δημοσιογράφος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αμφότεροι είναι συμβασιούχοι της ΕΡΤ. Ο δράστης της κακοποίησης παύθηκε από την Δημόσια Τηλεόραση με απόφαση του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη (26/6) στον εισαγγελέα.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, η διοίκηση της ΕΡΤ ξεκίνησε τη διαδικασία για να τεθεί σε παύση από τα καθήκοντά του. Ο δημοσιογράφος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης (26/6) στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Διαβάστε ακόμη