Η κόρη της Μέριλ Στριπ, Λουίζα Τζέικομπσον Γκάμερ, αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη.

Η 33χρονη ηθοποιός, κόρη της 75χρονη Μέριλ Στριπ και του πρώην συζύγου της Ντον Γκάμερ, έκανε το coming out αναρτώντας στιγμιότυπα με τη σύντροφό της, την παραγωγό Άννα Μπλάντελ, ενώ έγραψε: «Ευλογημένη που μπαίνω στη χαρούμενη νέα εποχή bb», ακολουθούμενο από emojis καρδιάς και σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η κόρη της διάσημης ηθοποιού αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των 75ων γενεθλίων της μητέρας της, με έναν ακόλουθο να σχολιάζει: «Το να κάνεις coming out στα γενέθλια της μαμάς σου είναι τόσο iconic».

Μέριλ Στριπ: Ποια είναι η κόρη της, Λουίζα

Η Λουίζα αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γέιλ με μεταπτυχιακό στην υποκριτική. Είναι γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη δραματική σειρά εποχής The Gilded Age του HBO ως Μάριαν Μπρουκ.

Το 2022 η Λουίζα έβγαινε με τον ηθοποιό Τζόναθαν Χιγκινμπόθαμ, τον οποίο γνώρισε ενώ φοιτούσε στο πανεπιστήμιο. Μιλώντας στο Vanity Fair για τη σχέση της με έναν συνάδελφό της είχε πει: «Είναι υπέροχο κατά κάποιον τρόπο. Μοιραζόμαστε αυτή την παράξενη καριέρα και μπορούμε να παραπονιόμαστε για τα ίδια πράγματα. Ξέρει τόσο καλά τι είναι αυτό που κάνω. Είναι πάντα δύσκολο να περιηγηθείς στα διάφορα στάδια της καριέρας σου. Οι ανισορροπίες που μπορεί να υπάρχουν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου θα ανατραπούν και θα πάνε προς την αντίθετη κατεύθυνση σε μια άλλη περίοδο. Πρέπει απλώς να ακολουθείτε τη ροή και να υποστηρίζετε πραγματικά ο ένας τον άλλον».

Η είδηση πάντως πως η κόρη της Μέριλ Στριπ είναι ομοφυλόφιλη έρχεται μόλις μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωση–έκπληξη πως η διάσημη ηθοποιός και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της χώρισαν, αποκαλύπτοντας πως ζουν χωριστά «για περισσότερα από έξι χρόνια».

Διαβάστε ακόμη